Categories
Uncategorised

Како се убити – Како извршити самоубиство брзо и безболно

Како се убити – Како извршити самоубиство брзо и безболно

Како се брзо убити и безболно извршити самоубиство, једноставан начин да напустите живот без најлакше патње.

Имате свако право да контролишете свој живот. Свако право је право јаке особе јер слаби људи немају права.
Утврђена друштвена предрасуда вам диктира правила, покушавајући да вам ускрати слободу избора. Они вас плаше казном чак и због намерног прекида живота, плаше вас паклом и вечним мукама. Типичан трик краљева и владара, који својим робовима није корисно да их неповратно напусте.
На Интернету можете пронаћи много идеја о томе како завршити живот. Већина њих је мучна, болна или непоуздана. Неки од њих су објављени у одељку „бесплатне методе“ на нашој веб страници.
Наша илегална услуга послује пружањем плаћених, али ексклузивних и поузданих добара и услуга за самоуништење.
Ми смо посебна грана познате међународне мафије, која има довољно занимљивих прилика да оствари ваше право на самоубиство.
Више о нама можете прочитати у одељку „ко смо ми“.
Пре него што објавите списак наших ексклузивних производа и услуга са назнаком њихових карактеристика и предности, подстичемо вас да ни не покушавате да нам пишете молећи вас да вам дамо ове производе или пружамо услуге бесплатно.
Ми смо непристрасна служба која послује у вашој смрти. Занима вас ваша смрт, нас занима новац. Ако немате новца, нема смисла да нам пишете, задовољите се бесплатним методама.

Сада детаљно о ​​сваком производу и услузи.
Е-пошта – [email protected] 

Предмет самоубиства # 1
Ватрено оружје. Само јефтини узорци, без лиценце, без дозволе. Свакако кошта више од куповине у продавници. Као што видите на доњој фотографији и видео снимку, специјализовани смо за продају неколико предмета, и то:
* Пиштољ Макаров калибра 9к18 (8 пуњења) – 1700 УСД

How to kill yourself* Макаров пиштољ Мод. Калибар 9к18 (12 пуњења) 1800 УСД

How to kill yourself* Пиштољ ЦЗ99 – калибар 9к19 (15 пуњења) 2000 УСД УСД

How to kill yourself* Тула Токарев калибра 7,62к25 (8 пуњења) 1700 $ УСД

How to kill yourselfHow to kill yourself* АКСУ74 5,45 * 39 калибра (30 пуњења) 2500 $ УСД

How to kill yourselfHow to kill yourselfПостоје скупљи предмети, али ми их не нудимо, јер је мало вероватно да би неко желео да их купи за једно пуцање у главу.
Ова врста производа за самоубиство погодна је за оне који желе да брутално умру и можда се пре тога освете некоме или због бола, штете и фаталног увреде који су му нанете.
Опције за сигурну испоруку робе биће објављене у наставку.

Предмет самоубиства # 2
Калијум цијанид. Најјефтинији предмет од свих.
У индустријске сврхе власници фабрика и погона могу је лако купити, међутим, продаје се у тонама и није доступан обичним људима. Једноставно је немогуће легално купити 1 грам цијанида. Припада категорији блокатора ткивног дисања, има 6. класу опасности и уврштен је на листу посебно опасних токсичних супстанци.
Калијум цијанид је један од најмоћнијих и најбрже делујућих органских отрова.
Биће то брза, лака смрт. Омиљено самоубиство, цијанид, шпијуни и извиђачи су у сваком тренутку тражили да брзо умру пре него што су заробљени и мучени.
Важно је знати да ће тровање цијанидом утврдити медицински стручњак и сматрат ћете се самоубилачким.
Овај отров није погодан за оне који желе да сакрију чињеницу самоубиства, на пример, да би добили износ осигурања за своје рођаке. У ове сврхе имамо посебне отрове и услуге.
Цена једнократног паковања је 1200 долара – запремина супстанце је 3 грама. Заправо троструко сервирање. Цијанид не продајемо у килограмима, како не бисмо произвели конкуренте дилера.
Калијум цијанид има недостатке. Убија брзо, пребрзо. Нећете осетити физички бол од цијанида, али ћете умрети са осећајем реалног времена, са свешћу о томе шта се дешава, и стога постоји велика вероватноћа шока. Да бисте разумели о чему говоримо, даћемо фигуративни пример. Замислите да је ваш живот рана у коју је забоден назубљени нож.
Нож мора бити уклоњен да би зацелио рану.
У смислу менталног шока, узимање цијанида било би исто као извлачење назубљеног ножа из ране.
Ово је мишљење научних истраживача и није аксиом.
За нежније производе самоубиства погледајте доле.

 

Предмет самоубиства # 3
„Нежни отров“. Састав није објављен. То је двокомпонентни комплекс. Прва компонента се узима орално и представља супер моћну дозу антидепресива на смртоносни рецепт, већ је модификована, јер додатно садржи ДХБ (екстракт супстанце из сока грејпа). ДХБ драматично повећава апсорпцију било ког лека који се узима орално. Тако ће вас ова комбинација за 10 минута послати у дубоку вечну ведрину у којој сте само ви и вечни мир. Међутим, ово није кобно. Ово је само прва фаза. Након узимања ове прве компоненте, немате више од 10 минута да укапате неколико капи другог лека у очи. Први лек пружа сензацију, други лек пружа меку смрт. Не откривамо тајну другог лека, јер то није нешто што се може купити у апотеци. То је синтетички отров који улази у мозак што је брже могуће ако се капље у очи као капи за очи. Можете, међутим, капати у нос, али објективно је боље да га капнете у очи.
Овај лек није болан, мастан и неће изазвати пецкање или пецкање.
Смрт из овог комплекса је благословени заборав. Док глатко одлазите у баршунасти заборав од дејства првог лека, други лек глатко, али бескомпромисно искључује ваш централни нервни систем.
Највероватније схватате да сте напустили овај живот много касније него што вам тело умире. Прелазак ће бити мекан, али нажалост не можемо рећи шта вас даље очекује, јер је „вечни заборав и мир“ последица деловања лекова, то не значи да ћете заувек остати у овом стању у дословном смислу те речи. Говоримо само о пријатном прелазу без смртног шока и без фантомске агоније, апатије или страха, које мртви мозак може репродуковати још 10-15 минута након смрти.
У ствари, гарантујемо да ваш мозак неће моћи да схвати смрт и неће моћи да генерише посмртних 10-15 минута кратких филмова о проживљеном животу и мукама оних који су били у овом животу.
Цена овог самоубилачког ремек-дела износи 5700 УСД

Предмет самоубиства # 4
Токсини за посебне намене. 1-токсин изазива мождани удар и 2-токсин изазива срчани удар. То су јединствени токсини чији медицински стручњак не може да утврди механизам деловања. Чак и плаћени независни преглед. Механизам деловања, чињеница намерног тровања и остаци токсина ни на који начин се не откривају. Смрт изгледа природно, биће изречена смрћу због срчаног или можданог удара. Избор је на вама.
Овај токсин створен је да елиминише нежељене људе који се не могу грубо елиминисати. Јединствени производ највиших умова наше криминалне заједнице. Савршено разумемо да је такав лек потребан онима који желе некога да убију без трага или ће се жртвовати за суму осигурања за своју смрт која ће припасти њиховим вољенима. Стога је цена одговарајућа и не може се преговарати.
Цена 1 дозе лека – 21.000 УСД

 

Предмет самоубиства бр. 5
Идеално хемијско решење за оне који желе бар постхумно да доживе максимално задовољство и задовољство. Ваш живот је вероватно био срање и одлучили сте да одете. Али мучи вас досадност што је овај живот био досадан, углађен и лишен било каквог задовољства? Имате право да добијете смртоносни ефекат сразмеран хиљадама оргазама спојених заједно, неразумна чиста еуфорија која спаљује ваш ум и мозак.
100% смртоносна синтетичка дрога експериментално је развијена за одговарајуће илегално тржиште, али је одбијена јер … Јер је 100% смртоносна и њена невероватна оргазмичко-еуфорична снага је у потпуности амортизована загарантованим смртоносним исходом. Ово ремек-дело, као и многи други експериментални лекови, уопште није развијено за вас, већ за масовну продају онима који воле високе. Мислимо да разумете за које тржиште је овај производ првобитно намењен. Наравно, брзо смо схватили ко би могао бити заинтересован за овај производ.
Будући да вам је потребна смрт, то значи да он нема недостатака за вас! Постоји само неколико мањих нежељених ефеката. Пре смрти, лек ступа на снагу 5 минута +/- након узимања (јер је појачан ДХБ-ом), а оргазмичка еуфорија излуђиваће вас неколико сати док не паднете у кому и умрете од церебралне крварења која једва да то осећате, јер ће ваша свест бити у урагану сензација и нећете моћи да разумете, будете свесни и опажате ништа осим њих. Мокрит ћете и усрати се точно испод себе, плакати, пљувачки и дрхтати у непрекидној оргазмичкој конвулзији. Стога ће ваш леш бити пронађен не баш чист. Међутим, топло се препоручује прелиминарно пражњење црева и клистир.
Ако вам све ово не смета, онда ће вам лек надокнадити све те године безначајног живота дајући на крају нешто што раније нисте знали.
Можда мислите да можете да се снађете са неким другим лековима који се могу купити много јефтиније и за које сви знају. Нећемо вас преварити, заиста, многи илегални лекови могу дати добар ефекат, посебно са загарантованом високом дозом. Ако имате мало новца, онда наравно идите и купите нешто јефтиније, ово је ваше право. Једном живимо и једном умремо. Ако желите смрт о којој сте управо прочитали, коштаће вас 5700 долара.

 

Наше услуге.
Не можемо рећи да имамо прилику да пружамо своје услуге на територији било које државе, иако је списак земаља прилично висок. Што се тиче земаља у којима немамо личне или партнерске огранке мафије, онда о томе можете појединачно разговарати са нама. Хипотетички је могуће да специјалиста оде. У земљи у којој немамо своје људе, вероватно ће бити пронађени наши партнери из других локалних криминалних заједница који ће се за део обавезати да ће обавити неке од ових услуга.
Дефинитивно можемо рећи да су наше услуге релевантне за:
сад
Канада
Велика Британија
Аустралија
Нови Зеланд
Немачка
Француска
Италија
Шпанија
Бразил
Португал

Сада да наведемо стандардни списак наших услуга:

Убиство ради осигурања.
Значење услуге је сасвим јасно. Можда ћете желети да користите ову услугу из неког другог разлога, али у нашем ванмрежном искуству такве методе често захтевају они који су претходно осигурали живот за велику суму и изненада се нашли у ситуацији када је његовој породици хитно потребан велики новац. У овом случају, многи су спремни да се жртвују за ове бенефиције осигурања. Неће бити могуће преварити осигуравајуће друштво самоубиством. Овде могу радити само убиство или несрећа.
Ова услуга је скупа и нудимо две могућности.
Једноставно улично убиство пиштољем изгледаће као изненадни напад у сврху пљачке. То је била пљачка. Запослени у осигуравајућим компанијама не би требало да имају разлога да верују да је убиство имало друге сврхе и да је можда било намерно планирано. Дакле, место радње биће унапред договорено са нашим клијентом, оно мора бити у видном пољу видео записа уличног надзора, где ће чињеница убиства и пљачке бити детаљно забележена.
Цена у САД / Канади / Аустралији – 25.000 $ УСД
Цена у Великој Британији – 30.000 ГБП
Цена у Шпанији – 25.000 €
Цена у Италији – 20.000 €
Остале земље појединачно.

 

Несрећа.
Скупља метода која укључује несрећу у вашем подручју. На пример, постоје стручњаци који имају искуства у симулирању ситуација пада са степеништа код куће и преклапања врата. Изгледаће вам овако. Након плаћања и одобрења посла, специјално ће вам доћи у посету тајно од очевидаца. Ова особа ће одабрати одговарајуће место у вашој кући (или другом предмету), а затим ће вам нежно и професионално закотрљати врат. Биће то брза и болна смрт. Након тога, ваше тело ће, узимајући у обзир све детаље терена, бити постављено у прихватљив положај у односу на путању пада. Ово ће створити доследну слику инцидента за испитивање. Сви трагови присуства и учешћа непознате треће стране биће елиминисани. Ко вас нађе позваће полицију, место ће бити прегледано, сви детаљи су документовани. Агенти за осигурање обично дођу чим сазнају за инцидент како би имали времена за преглед места догађаја. Нећемо оставити ни најмању прилику за самоумишљено самоубиство. Ово је врхунска услуга коју ће водити обучена особа. Све ово је део свакодневне праксе мафије и популарна је метода у нашим заједницама.
Метода је променљива и није једина, али је најпоузданија и временски тестирана.
Цена услуге
Цена у САД / Канади / Аустралији – 100.000 $ УСД
Цена у Великој Британији – 120.000 ГБП
Цена у Шпанији – 100.000 €
Цена у Италији – 80.000 €
Остале земље појединачно.

Овим је завршена листа наших стандардних услуга стримовања.
Можемо размотрити посебне захтеве сваког гурмана који жели да умре као жртва Ханибала Лектора или на неки други занимљив начин.
Али морате знати, запамтити и не заборавити главну ствар. Ми послујемо и само послујемо. Апсолутно нас не занимају ваше изопачене фантазије, животни проблеми и разлози за преминуће. Ако нам дрско пишете молећи да вам пружимо услуге бесплатно или да вам дамо робу, бићете одмах блокирани. Наш циљ је да вам продамо вашу смрт, а не да се понашамо као бесплатни злочин.
Ми нисмо твоји пријатељи.
Ми нисмо психолошка линија за помоћ за вас.
Нећемо вас забављати разговором о вашим маштањима док се мастурбирате испред екрана рачунара док читате ову преписку.
Примамо огромну количину нежељене поште од перверзњака и психопата, тако да ће се пословни разговор завршити врло брзо.
А сада ћемо изнијети чињенице које морате разумети и прихватити као правило пре него што нас контактирате.
1) Прихватамо плаћања само са криптовалутом.
2) Плаћање од 100% се дешава пре, а не после. Не постоје друге опције које су за нас прихватљиве. Без плаћања на лицу места из руке у руку.
3) Постајете наш пуноправни клијент САМО након плаћања. До тада сте само заинтересована особа која или жели бесплатну или пише у сврху изопачених фантазија, мастурбирајући до саме чињенице преписке.
4) Доставу робе широм света врше транспортне компаније као што је ДХЛ. Наши пошиљаоци нису повезани са нама на било који начин, ангажујемо их анонимно на Интернету. Задржавање пошиљаоца за полицију нема смисла, јер он узима нашу робу у кешу, а затим је шаље са пасошем.
5) Наши токсини и „витамини“ шаљу се у посебне вишеслојне контејнере у којима се између слојева налази импрегнација кајенског бибера, цитрусно уље, хлор у праху. Ово гарантује 100% заштиту од псећих царинских служби.
6) Ватрено оружје је претходно одмашћено ацетоном да би се уклонио карактеристичан мирис, затим је стављено у посуду са синтетичким уљем и затворено. Затим долази слој бибера и хлора у праху. После тога, контејнер се ставља у посебну врећу која штити скенере и рендгенске зраке. Такав пакет се шаље под маском хрпе књига (на пример) и не може га открити ни рендген, ни скенери, ни пси.
7) Добићете број за праћење предмета и моћи ћете да пратите пакет.
Наш контакт имејл је приказан на фотографији.

 

Укратко о нама.
Ми смо међународна грана светски познате мафије, чије име и држављанство не морате знати.
Било који криминални синдикат тежи да добије максималан износ новца. Већина интереса мафије је ван мреже, али у 21. веку заиста има смисла проширити своје активности користећи Интернет. Наша филијала надгледа управо пројекат који тренутно проучавате на нашој веб страници.
Захваљујући анонимним офшор виртуелним серверима и криптовалутама, покренули смо пројекат плаћених услуга тражених у друштву за људе који желе да се убију и изврше самоубиство.
Прикупили смо низ ретких и јединствених производа и услуга помоћу којих се можете безболно убити и извршити самоубиство без бола и патње.
Ова ексклузија је објављена на главној страници наше веб странице, али немојте се надати бесплатном производу или производу од пар долара, за сиромашне људе без новца можемо понудити само бесплатан одељак наше веб странице који ћете наћи у менију сајта. Молимо вас да нам не пишете молећи вас да вам дамо нашу робу и пружамо услуге бесплатно. Послујемо на вашој смрти, али нисмо оаза милости. Ваше муке и муке у животу могу се бесплатно решити, а ако немате новца, за вас постоји утешни одељак.
Што се тиче наше робе и услуга, уновчавамо оно што имамо у изобиљу и из било ког разлога није тражено. На пример, калијум цијанид је жељени поуздани отров који се не може легално купити у малим количинама, али једноставно имамо нека индустријска постројења у којима се цијанид користи у тонама. За нас не кошта ни цента, одатле га узимамо колико желимо. Али то не значи да нам можете писати молећи да дамо неколико грама бесплатно само зато што то желите.
Да ли желите лаку и поуздану брзу смрт? Купи га.
Или скочите кроз прозор са 20. спрата бесплатно.

Бесплатно самоубиство!
Неке од ових метода су очигледне, а главна им је карактеристика да су бесплатне, доступне или јефтине.
У ствари, они нису погодни за многе јер су застрашујући, безобразни, непоуздани, нису лепи и често болни.
Почетак.
1) Висок пад. Не скачите с моста у воду, загарантована смрт може се осигурати 100% ако је висина +/- 20 спратова, а испод вас неће чекати вода или земља, већ бетон. Неколико секунди лета и више вас нема.
Мане методе: тешко је одлучити се за скок. Ужас у свести током лета и вероватно постојање ове сензације чак и неко време после смрти. Потпуно одвратан леш у који ћете се вероватно и сами уверити кад се душа одвоји од тела. А заједно са овим видећете и реакцију својих познаника, пријатеља и рођака. То је непријатно.
2) Само вешање. Метод рада. Интернет је пун упутстава. Снабдевени сте муком ако не сломите врат скакањем конопцем, већ једноставно висите бацајући ослонац под ноге. Панталоне пуне гована. Одвратно лице обешеног човека.
3) Уздужна дисекција вена. Ово делује отварањем вена по дужини, а не преко. Да бисте спречили згрушавање крви након отварања вена, потребно је лежати у врућој купки са рукама у њој. Брзо и нежно се онесвестите и умрете. Метода је једна од најбољих међу бесплатним. Мане: резање вена је болно и болно, већина људи једва успева да посече барем кожу, тачније чак и огребе. На нивоу инстинкта је застрашујуће, болно и непријатно. Вероватно је то у стању алкохолне интоксикације.
4) Таблете за спавање. Метода је добра и ефикасна, али је тешко добити рецепт за заиста моћну таблету за спавање. Пронаћи заиста смртоносну дозу је такође тешко. Ако не успете, можете спавати неколико дана, а затим се осећати лоше још неколико недеља. Ако вас пронађу, хитна помоћ ће вас испумпати. Предозирање таблетама за спавање је популарна метода, али често не успева. Важно је схватити да ово није отров и да није створен за смрт, већ за спавање. Можете умрети само од врло моћног лека који се не може купити без рецепта, а чак и на рецепт, једно паковање вам можда неће бити довољно.
5) Угљенмоноксид. Одвратна метода. Ако имате аутомобил, на издувну цев можете спојити баштенско црево, а други крај црева угурати у прозор аутомобила. Сви остали прозори морају бити затворени. Сједните за волан и укључите мотор. Да бисте убрзали, притисните неколико пута папучу празног хода у празном ходу. Седи и умри. Мане: Мучно је, имаћете јаку главобољу, кашаљ и гушење. Међутим, ускоро ће се то завршити и изгубићете свест и умрећете.

 

Ову листу можемо наставити, али ово ће бити само листа аналога горе наведених метода механичког или хемијског самоубиства.
Механичке методе самоубиства: баците се под воз, исеците каротидне артерије на врату, задавите се шалом …
Хемијске методе самоубиства: пијте каустичну сода (растворите бол у стомаку), пијте метил алкохол, пијте или узмите било који срчани гликозид. Много ствари вас може убити, као и учинити беспомоћним инвалидом. Смрт од различитих врста хемикалија или дрога је обично болна и дуготрајна.

Како извршити самоубиство
Како се убити
Како се брзо и безболно убити потпуно безболно
Како се поуздати без патње
Како извршити самоубиство без болова на потпуно безболан и поуздан начин
Најбољи метод самоубиства без бола и муке
Најбољи начин да се брзо убијете како не бисте патили
Најбољи начини да се убијете
Најбезболнији и најбржи начин да се убијете
Најбезболнији и најбржи начин за самоубиство
Како се убити да не би изгледало као самоубиство
Како се отровати да умреш
Како се убити да нико не схвати да је ово самоубиство
Како се убити тако да рођаци добију новац од осигуравајуће компаније и да нема знакова самоубиства
Таблете за спавање за самоубиство
Које таблете за спавање можете узети да бисте се убили
Отрови самоубице
Какав отров пити да бих брзо и без бола умро
Најсигурнији начин самоубиства