Categories
Uncategorised

Как да се самоубием да сложа край на живота си Бърз и безболезнен

Как да се самоубием Как да сложа край на живота си Бърз и безболезнен

Как да се самоубиете – как да се самоубиете бързо и безболезнено.
Най-добрите начини и методи за бързо самоубийство без болка.

Имате пълното право да контролирате живота си. Всяко право е право на силен човек, защото слабите хора нямат права.
Установеният социален предразсъдък ви диктува правила, опитвайки се да ви откаже свобода на избор. Те ви плашат с наказание дори за умишлено прекратяване на живота, плашат с ад и вечни мъки. Типичен трик на крале и владетели, на които не им е изгодно робите да ги напуснат безвъзвратно.
В интернет можете да намерите много идеи за това как да сложите край на живота си. Повечето от тях са мъчителни, болезнени или ненадеждни. Някои от тях са публикувани в раздела “безплатни методи” на нашия уебсайт.
Нашата незаконна услуга прави своя бизнес с предоставянето на платени, но изключителни и надеждни стоки и услуги за самоунищожение.
Ние сме специален клон на известна международна мафия, която има достатъчно интересни възможности да упражни правото ви да се самоубиете.
Можете да прочетете повече за нас в раздела „кои сме ние“.
Преди да обявите списък с нашите изключителни продукти и услуги с посочване на техните характеристики и предимства, ние ви призоваваме дори да не се опитвате да ни пишете, молейки да ви предоставим тези продукти или да предоставяме услуги безплатно.
Ние сме безпристрастна служба, която прави бизнес при вашата смърт. Вие се интересувате от вашата смърт, ние се интересуваме от пари. Ако нямате пари, тогава няма смисъл да ни пишете, задоволявайте се с безплатни методи.

Сега подробно за всеки продукт и услуга.
Имейл – UBTQ@TUTA.IO
Предмет за самоубийство # 1
Огнестрелно оръжие. Само евтини мостри, без лиценз, без разрешение. Със сигурност струва повече, отколкото да го купите в магазин. Както можете да видите на снимката и видеото по-долу, ние сме специализирани в продажбата на няколко артикула, а именно:
* Пистолет Макаров 9х18 калибър (8 заряда) – $ 1700 USD

How to kill yourself* Пистолет Макаров Мод. Калибър 9×18 (12 такси) $ 1800 USD

How to kill yourself* Пистолет CZ99 – калибър 9×19 (15 зареждания) 2000 $ USD

How to kill yourself* Тула Токарев 7,62х25 калибър (8 зареждания) 1700 $ USD

How to kill yourselfHow to kill yourself* AKSU74 5.45 * 39 калибър (30 зареждания) 2500 $ USD

How to kill yourselfHow to kill yourselfИма по-скъпи артикули, но ние не ги предлагаме, тъй като е малко вероятно някой да иска да ги купи заради една изстрел в главата.
Този тип стоки за самоубийство са подходящи за тези, които искат да умрат брутално и може би първо да отмъстят на някого или за причинената му болка, вреда или фатално нарушение.
Опциите за безопасна доставка на стоки ще бъдат обявени по-долу.

Предмет за самоубийство # 2
Калиев цианид. Най-евтиният артикул от всички.
За промишлени цели собствениците на фабрики и заводи могат лесно да го купят, но той се продава в тонове и не е достъпен за обикновените хора. Просто е невъзможно законно да се купи 1 грам цианид. Той принадлежи към категорията на блокерите на тъканното дишане, има 6-ти клас на опасност и е включен в списъка на особено опасните токсични вещества.
Калиевият цианид е един от най-мощните и бързодействащи органични отрови.
Това ще бъде бърза, лесна смърт. Любимо самоубийство, цианидът е търсен от шпиони и разузнавачи по всяко време, за да умре бързо, преди да бъде заловен и измъчван.
Важно е да знаете, че отравянето с цианид ще бъде определено от медицински експерт и ще бъдете считани за самоубийство.
Тази отрова не е подходяща за тези, които искат да скрият факта на самоубийството, например, за да получат застрахователна сума за своите роднини. За тези цели имаме специални отрови и услуги.
Цената на еднократната опаковка е $ 1200 – обемът на веществото е 3 грама. Всъщност тройна порция. Ние не продаваме цианид в килограми, за да не развъждаме конкуренти на дилъри.
Калиев цианид има недостатъци. Той убива бързо, твърде бързо. Няма да почувствате физическа болка от цианид, но ще умрете с усещане за реално време, със съзнанието за това, което се случва и има голяма вероятност от шоково състояние на ума. За да разберете за какво говорим, ще дадем образен пример. Представете си, че животът ви е рана, в която е забит назъбен нож.
Ножът трябва да бъде изваден, за да се излекува раната.
От гледна точка на психически шок, приемането на цианид би било същото като издърпване на назъбен нож от рана.
Това е мнението на научните изследователи и не е аксиома.
За по-нежни продукти за самоубийство вижте по-долу.

 

Предмет за самоубийство # 3
“Нежна отрова”. Съставът не се обявява. Това е двукомпонентен комплекс. Първият компонент се приема през устата и представлява супер мощна доза антидепресант с нелетална рецепта, той вече е модифициран, тъй като допълнително съдържа DHB (екстракт от вещество от сок от грейпфрут). DHB значително увеличава абсорбцията на всяко лекарство, приемано през устата. Така тази комбинация за 10 минути ще ви изпрати към дълбокото вечно спокойствие, в което има само вие и вечен мир. Това обаче не е фатално. Това е само първият етап. След като приемете този първи компонент, имате не повече от 10 минути, за да капнете няколко капки от второто лекарство в очите си. Първото лекарство осигурява усещане, второто лекарство осигурява мека смърт. Не разкриваме тайната на второто лекарство, тъй като то не е нещо, което можете да си купите в аптеката. Това е синтетична отрова, която влиза в мозъка възможно най-бързо, ако се капне в очите като капки за очи. Можете обаче да капете в носа, но обективно е по-добре да го капете в очите.
Това лекарство не е болезнено, мазно и няма да предизвика усещане за парене или изтръпване.
Смъртта от този комплекс е благословена забрава. Докато плавно изпадате в кадифена забрава от ефекта на първото лекарство, второто лекарство плавно, но безкомпромисно изключва централната ви нервна система.
Най-вероятно осъзнавате, че сте напуснали този живот много по-късно, отколкото тялото ви умира. Преходът ще бъде мек, но за съжаление не можем да кажем какво ви очаква по-нататък, защото „вечната забрава и мир“ се дължи на действието на наркотиците, това не означава, че ще останете завинаги в това състояние в буквалния смисъл на думата. Говорим само за приятен преход без смъртен шок и без фантомна агония, апатия или страх, че мъртъв мозък може да се възпроизведе още 10-15 минути след смъртта.
Всъщност ние гарантираме, че мозъкът ви няма да може да разбере смъртта и няма да може да генерира посмъртни 10-15 минути късометражни филми за изживения живот и мъките на тези, които са били в този живот.
Цената на този самоубийствен шедьовър е $ 5700 USD

Предмет за самоубийство # 4
Токсини за специални цели. 1-токсин, причиняващ инсулт и 2-токсин, причиняващ инфаркт. Това са уникални токсини, чийто механизъм на действие не може да бъде определен от медицински експерт. Дори платен независим преглед. Механизмът на действие, фактът на умишлено отравяне и остатъците от токсина не се разкриват по никакъв начин. Смъртта изглежда естествена, ще бъде произнесена смърт поради инфаркт / инсулт. Изборът е твой.
Този токсин е създаден, за да елиминира нежеланите хора, които не могат да бъдат елиминирани грубо. Уникален продукт от най-висшите умове на нашата престъпна общност. Ние прекрасно разбираме, че такова лекарство е необходимо за онези, които искат да убият някого безследно или ще се жертват за застрахователната сума за смъртта си, която ще отиде при близките им. Следователно цената е подходяща и не подлежи на договаряне.
Цена на 1 доза от лекарството – 21 000 щатски долара

 

Предмет за самоубийство # 5
Идеално химическо решение за тези, които искат поне посмъртно да изпитат максимално удоволствие и удоволствие. Животът ти вероятно беше глупост и реши да напуснеш. Но вие се измъчвате от досадата, че този живот е бил скучен, гладък и лишен от всякакво удоволствие? Имате право да получите смъртоносен ефект, съизмерим с хиляди оргазми, слети заедно, неразумна чиста еуфория, която изгаря ума и мозъка ви на пепел.
100% летално синтетично лекарство е експериментално разработено за съответния нелегален пазар, но е отхвърлено, защото … Тъй като е 100% смъртоносно и неговата невероятна оргазматично-еуфорична сила е напълно обезценена от гарантиран летален изход. Този шедьовър, както и много други експериментални лекарства, изобщо не е разработен за вас, а за масови продажби на тези, които обичат върховете. Смятаме, че разбирате за какъв пазар първоначално е бил предназначен този продукт. Разбира се, бързо разбрахме кой може да се интересува от този продукт.
Тъй като имате нужда от смърт, това означава, че той няма недостатъци за вас! Има само няколко незначителни странични ефекти. Преди смъртта, лекарството влиза в сила 5 минути +/- след приема (тъй като се засилва с DHB) и оргазмичната еуфория ще ви подлуди за няколко часа, докато изпаднете в кома и умрете от мозъчен кръвоизлив, който едва ли го усещате, защото съзнанието ви ще бъде в ураган от усещания и няма да можете да разберете, осъзнаете и възприемете нищо освен тях. Ще уринирате и ще се сеете точно под себе си, ще плачете, слюнка и ще треперите в непрекъсната оргазмична конвулсия. Следователно трупът ви ще бъде намерен не много чист. Силно се препоръчват обаче предварително изхождане и клизма.
Ако всичко това не ви притеснява, тогава лекарството ще ви компенсира за всички онези години на незначителен живот, като накрая даде нещо, което не сте знаели преди.
Може би си мислите, че можете да се справите с някои други лекарства, които могат да се купят много по-евтино и за които всички знаят. Няма да ви заблудим, наистина много незаконни лекарства могат да имат добър ефект, особено при гарантирана висока доза. Ако имате малко пари, тогава разбира се отидете и си купете нещо по-евтино, това е вашето право. Веднъж живеем и веднъж умираме. Ако искате да получите вида на смъртта, за който току-що сте прочели, тогава това ще ви струва $ 5700

 

Нашите услуги.
Не можем да кажем, че имаме възможност да предоставяме услугите си на територията на която и да е държава, въпреки това списъкът с държави е доста голям. Що се отнася до страните, в които нямаме лични или партньорски клонове на мафията, тогава можете да обсъдите това с нас индивидуално. Хипотетично е възможно специалист да напусне. В държава, в която нямаме свои хора, е вероятно да бъдат намерени наши партньори от други местни престъпни общности, които срещу дял ще се ангажират да изпълняват някои от тези услуги.
Определено можем да кажем, че нашите услуги са от значение за:
САЩ
Канада
Великобритания
Австралия
Нова Зеландия
Германия
Франция
Италия
Испания
Бразилия
Португалия

Сега нека изброим стандартния списък на нашите услуги:

Убийство за получаване на застрахователно покритие.
Значението на услугата е съвсем ясно. Може да искате да използвате тази услуга по някаква друга причина, но в нашия офлайн опит такива методи често се изискват от тези, които преди това са застраховали живота си за голяма сума и изведнъж са попаднали в ситуация, в която семейството им спешно се нуждае от много пари. В този случай мнозина са готови да се жертват за тези застрахователни обезщетения. Няма да е възможно да заблудите застрахователната компания със самоубийство. Тук могат да работят само убийства или злополуки.
Тази услуга е скъпа и ние предлагаме две възможности.
Обикновено улично убийство с пистолет ще изглежда като изненадваща атака с цел грабеж. Това беше обир. Служителите на застрахователните компании не трябва да имат основание да смятат, че убийството е имало други цели и може да е било умишлено планирано. Следователно, мястото на действие ще бъде предварително договорено с нашия клиент, то трябва да бъде в полезрението на видео за улично наблюдение, където фактът на убийството и грабежа ще бъде подробно записан.
Цена в САЩ / Канада / Австралия – 25 000 $ USD
Цена в Обединеното кралство – 30 000 GBP
Цена в Испания – 25.000 €
Цена в Италия – 20.000 €
Други държави поотделно.

 

Злополука.
По-скъп метод, който включва инцидент на вашата територия. Например има специалисти, които имат опит в симулирането на ситуации на падане от стълбище точно вкъщи и сгъване на врата. Ще ви изглежда така. След заплащане и одобрение на работата, специалист ще дойде да ви посети тайно от очевидци. Този човек ще избере подходящо място във вашата къща (или друг обект), след което внимателно и професионално ще ви навие врата. Това ще бъде бърза и мъчителна смърт. След това тялото ви, като вземе предвид всички детайли на терена, ще бъде поставено в правдоподобно положение спрямо траекторията на падане. Това ще създаде последователна картина на инцидента за разглеждане. Всички следи от присъствие на трета страна и участие на неизвестна трета страна ще бъдат премахнати. Който ви намери, ще се обади в полицията, мястото ще бъде прегледано, всички подробности са документирани. Обикновено застрахователните агенти пристигат веднага щом разберат за инцидента, за да имат време да огледат мястото на инцидента. Няма да оставим и най-малкия шанс за умишлено самоубийство. Това е първокласна услуга, която ще се извършва от обучен човек. Всичко това е част от ежедневната практика на мафията и е популярен метод в нашите общности.
Методът е променлив и не е единственият, но е най-надежден и изпитан във времето.
Цена на услугата
Цена в САЩ / Канада / Австралия – 100 000 $ USD
Цена във Великобритания – 120 000 GBP
Цена в Испания – 100.000 €
Цена в Италия – 80.000 €
Други държави поотделно.

Това завършва списъка с нашите стандартни услуги за стрийминг.
Можем да разгледаме специални искания от всеки гурме, който иска да умре като жертва на Ханибал Лектор или по някакъв друг интересен начин.
Но трябва да знаете, помните и да не забравяте основното. Ние правим бизнес и само бизнес. Абсолютно не се интересуваме от вашите извратени фантазии, житейски проблеми и причини за отминаване. Ако ни пишете нагло да се молите да ви предоставяме услуги безплатно или да ви даваме стоки, тогава ще бъдете незабавно блокирани. Нашата цел е да ви продадем смъртта си, а не да действаме като безплатно престъпление.
Ние не сме ваши приятели.
Ние не сме гореща телефонна линия за психологическа помощ за вас.
Няма да ви забавляваме, като говорим за вашите фантазии, докато мастурбирате пред екрана на компютъра си, докато четете тази кореспонденция.
Получаваме огромно количество спам от перверзници и психи, така че нефинансовият разговор ще приключи много бързо.
И сега ще изложим фактите, които трябва да разберете и приемете като правило, преди да се свържете с нас.
1) Приемаме плащания само с криптовалута.
2) Плащането на 100% се извършва преди, а не след това. Няма други опции, които да са приемливи за нас. Без плащане на място от ръка на ръка.
3) Вие ставате наш пълен клиент САМО след плащане. Дотогава вие сте просто заинтересован човек, който или иска безплатно, или пише с цел извратени фантазии, мастурбирайки до самия факт на кореспонденция.
4) Доставката на стоки по целия свят се извършва от транспортни компании като DHL. Нашите податели не са свързани с нас по никакъв начин, ние ги наемаме анонимно в Интернет. Задържането на изпращача няма смисъл за полицията, тъй като той взема нашите стоки в кеша и след това ги изпраща с паспорта си.
5) Нашите токсини и “витамини” се изпращат в специални многослойни контейнери, където между слоевете се съдържа импрегнация с лют червен пипер, цитрусово масло, хлор на прах. Това гарантира 100% защита от кучешки митнически услуги.
6) Огнестрелните оръжия се обезмасляват предварително с ацетон, за да се премахне характерната миризма, след това се поставят в контейнер със синтетично масло и се запечатват. След това идва слой от пипер и хлор на прах. След това контейнерът се поставя в специална торба, която предпазва скенерите и рентгеновите лъчи. Такъв пакет се изпраща под прикритието на купчина книги (например) и не може да бъде открит нито от рентгенови лъчи, нито от скенери, нито от кучета кучета.
7) Ще получите номер за проследяване на пратката и ще можете да проследите колета.
Нашият имейл за контакт е показан на снимката.

 

Накратко за нас.
Ние сме международният клон на световноизвестната мафия, чието име и националност не е необходимо да знаете.
Всеки престъпен синдикат се стреми да получи максималната сума пари. Повечето интереси на мафията са офлайн, но през 21 век наистина има смисъл да разширяват дейността си с помощта на Интернет. Нашият клон контролира самия проект, който в момента изучавате на нашия уебсайт.
Благодарение на анонимните офшорни виртуални сървъри и криптовалути стартирахме проект на платени услуги, търсени в обществото за хора, които искат да се самоубият и да се самоубият.
Събрахме редица редки и уникални стоки и услуги, с които можете да се самоубиете безболезнено и да се самоубиете без болка и страдание.
Този ексклузив е публикуван на главната страница на нашия сайт, но не се надявайте на безплатно или на продукт за няколко долара, за бедни хора без пари, ние можем да предложим само безплатна секция от нашия сайт, която ще намерите в менюто на сайта. Молим Ви да не ни пишете с молба да Ви дадем нашите стоки и да предоставяме услуги безплатно. Ние правим бизнес във вашата смърт, но не сме оазис на милостта. Вашите мъчения и трудности в живота могат да бъдат решени безплатно и ако нямате пари, тогава има утешителна секция за вас.
Що се отнася до нашите стоки и услуги, ние монетизираме това, което имаме в изобилие и не се търси по никаква причина. Например, калиевият цианид е желана надеждна отрова, която не може да бъде закупена законно в малък обем, но просто имаме някои промишлени предприятия, в които цианидът се използва в тонове. За нас това не струва и цент, ние го взимаме оттам колкото искаме. Но това не означава, че можете да ни пишете с молба да дадете няколко грама безплатно, само защото така искате.
Искате ли лесна и надеждна бърза смърт? Купи го.
Или скочете през прозореца от 20-ия етаж безплатно.

Самоубийство безплатно!
Някои от тези методи са очевидни и основната им характеристика е, че са безплатни, достъпни или евтини.
Всъщност те не са подходящи за мнозина, защото е страшно, грубо, ненадеждно, не е красиво и често болезнено.
Приготвяме се да започнем.
1) Висок спад. Не скачайте от моста във водата, гарантираната смърт може да бъде осигурена на 100%, ако височината е +/- 20 етажа, а отдолу няма да ви чака вода или земя, а бетон. Няколко секунди полет и вече няма.
Недостатъци на метода: трудно е да се реши да скочи. Ужас в съзнанието по време на полета и вероятното запазване на това усещане дори известно време след смъртта. Съвсем отвратителен труп, който вероятно ще видите сами, когато душата се отдели от тялото. И заедно с това ще видите реакцията на вашите познати, приятели и роднини. Това е неприятно.
2) Самото обесване. Метод на работа. Интернет е пълен с инструкции. Осигурена ви е агонията на задушаване, ако не си счупите врата, скачайки с въже, а просто висите, като хвърлите опората под краката си. Панталони пълни с лайна и пикня. Отвратителното лице на обесен мъж.
3) Надлъжна дисекция на вени. Това работи чрез отваряне на вените по дължина, а не напречно. За да се предотврати съсирването на кръвта след отваряне на вените, е необходимо да легнете в гореща вана с ръце в нея. Бързо и нежно припадате и умирате. Методът е един от най-добрите сред безплатните. Недостатъци: прерязването на вените е болезнено и болезнено, повечето хора едва успяват да изрежат поне кожата или по-скоро дори да се надраскат. На ниво инстинкт е страшно, болезнено и неприятно. Вероятно в състояние на алкохолно опиянение това е по-лесно да се направи.
4) Хапчета за сън. Методът е добър и работещ, но получаването на рецепта за наистина мощно хапче за сън е трудно. Намирането на наистина смъртоносна доза също е трудно. Ако не успеете, тогава можете да спите няколко дни и след това да се чувствате зле още няколко седмици. Ако ви намерят, линейката ще ви изпомпа. Предозирането на хапчета за сън е популярен метод, но често се проваля. Важно е да се разбере, че това не е отрова и не е създадено за смърт, а за сън. Можете да умрете само от много мощно лекарство, което не може да се купи без рецепта, а дори и с рецепта, една опаковка може да не ви е достатъчна.
5) Въглероден оксид. Отвратителен метод. Ако имате кола, можете да свържете градински маркуч към изпускателната тръба и да пъхнете другия край на маркуча в прозореца на автомобила. Всички останали прозорци трябва да бъдат затворени. Качете се зад волана и включете двигателя. За да ускорите, натиснете няколко пъти педала за празен газ. Седнете и умрете. Недостатъци: Мъчително е, ще получите силно главоболие, кашлица и задавяне. Скоро обаче ще свърши и ще загубите съзнание и ще умрете.

 

Можем да продължим този списък, но това ще бъде само списък с аналози на горните методи за механично или химическо самоубийство.
Механични методи за самоубийство: хвърлете се под влак, прережете сънните артерии на врата си, удушете се с шал …
Химични методи за самоубийство: пийте сода каустик (разтворете стомашната си болезнена смърт), пийте метилов алкохол, пийте или вземете сърдечен гликозид. Много неща могат да ви убият, както и да ви направят безпомощен инвалид. Смъртта от различни видове химикали или лекарства обикновено е болезнена и продължителна.

Как да се самоубием
Как да се самоубиеш
Как да се самоубиеш бързо и безболезнено напълно безболезнено
Как да се самоубиете, без да страдате по надежден начин
Как да се самоубием без болка по напълно безболезнен и надежден начин
Най-добрият метод за самоубийство без болка и мъка
Най-добрият метод бързо да се самоубиете, за да не страдате
Най-добрите начини да се самоубиете
Най-безболезненият и бърз начин да се самоубиете
Най-безболезнен и най-бърз начин за самоубийство
Как да се самоубиеш, за да не се чувства като самоубийство
Как да се отровите, за да умрете
Как да се самоубиеш, за да не разбере никой, че това е самоубийство
Как да се самоубиете, така че роднините да получат пари от застрахователната компания и да няма следи от самоубийство
Хапчета за сън за самоубийство
Какви хапчета за сън можете да вземете, за да се самоубиете
Самоубийствени отрови
Каква отрова да се пие, за да умре бързо и без болка
Най-безопасният начин за самоубийство

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *