Categories
Uncategorised

Hogyan ölje meg magát kell öngyilkos lenni vethet véget az életének

Hogyan ölje meg magát Hogyan kell öngyilkos lenni Hogyan vethet véget az életének

Hogyan ölje meg magát – hogyan végezzen öngyilkosságot gyorsan és fájdalommentesen.
A legjobb módszerek és módszerek fájdalom nélküli gyors öngyilkosságra.

Minden jogod megvan ahhoz, hogy irányítsd az életedet. Minden jog egy erős ember joga, mert a gyenge embereknek nincsenek jogaik.
A kialakult társadalmi előítélet szabályokat diktál Önnek, megpróbálva megtagadni a választás szabadságát. Még az élet szándékos befejezése miatt is büntetéssel ijesztenek meg, pokollal és örök gyötrelemmel ijesztenek meg. A királyok és uralkodók tipikus trükkje, akik rabszolgáik számára nem jövedelmezőek, hogy visszavonhatatlanul elhagyják őket.
Az interneten számos ötletet találhat arról, hogyan fejezheti be az életét. Legtöbbjük gyötrelmes, fájdalmas vagy megbízhatatlan. Ezek egy részét weboldalunk “ingyenes módszerek” részében teszik közzé.
Illegális szolgáltatásunk fizetős, de exkluzív és megbízható áruk és szolgáltatások nyújtásával foglalkozik önmegsemmisítés céljából.
Egy jól ismert nemzetközi maffia külön ága vagyunk, amelynek elég érdekes lehetősége van öngyilkossághoz való jogának gyakorlására.
A “kik vagyunk” részben olvashat bővebben rólunk.
Mielőtt meghirdetné exkluzív termékeink és szolgáltatásaink listáját, feltüntetve azok jellemzőit és előnyeit, arra kérjük Önt, hogy ne is próbáljon meg nekünk írni, könyörögve, hogy ingyenesen adja át Önnek ezeket a termékeket vagy nyújtson szolgáltatásokat.
Pártatlan szolgáltatás vagyunk, amely üzleti tevékenységet folytat az Ön halálakor. Téged érdekel a halálod, minket a pénz. Ha nincs pénzed, akkor nincs értelme nekünk írni, elégedj meg az ingyenes módszerekkel.

Most részletesen az egyes termékekről és szolgáltatásokról.
E-mail – UBTQ@TUTA.IO

1. számú öngyilkosság
Lőfegyverek. Csak olcsó minták, nincs engedély, nincs engedély. Minden bizonnyal többe kerül, mint boltban vásárolni. Amint az alábbi fotón és videón látható, több cikk értékesítésére szakosodtunk, nevezetesen:
* Makarov pisztoly 9×18 kaliberű (8 töltés) – 1700 USD

How to kill yourself* Makarov pisztoly Mod. 9×18 kaliber (12 töltés) 1800 USD

How to kill yourself* Pisztoly CZ99 – 9×19 kaliber (15 töltés) 2000 USD USD

How to kill yourself* Tula Tokarev 7,62×25 kaliber (8 töltés) 1700 USD USD

How to kill yourselfHow to kill yourself* AKSU74 5,45 * 39 kaliber (30 töltés) 2500 USD USD

How to kill yourselfHow to kill yourselfVannak drágább cikkek, de nem kínáljuk őket, mivel nem valószínű, hogy valaki egy fejlövés kedvéért szeretné megvenni őket.
Ez a fajta öngyilkossági eszköz azok számára alkalmas, akik brutálisan meg akarnak halni, és talán először bosszút állnak valakin, vagy a neki okozott fájdalomért, kárért, végzetes bűncselekményért.
Az áruk biztonságos szállításának lehetőségeit az alábbiakban közöljük.

2. öngyilkossági tétel
Kálium-cianid. Az összes közül a legolcsóbb.
Ipari célokra a gyárak és üzemek tulajdonosai könnyen megvásárolhatják, azonban tonnában értékesítik, és a hétköznapi emberek számára nem elérhető. Egyszerűen lehetetlen legálisan megvásárolni 1 gramm cianidot. A szöveti légzésgátlók kategóriájába tartozik, 6. veszélyességi osztályba tartozik, és szerepel a különösen veszélyes mérgező anyagok listáján.
A kálium-cianid az egyik leghatékonyabb és leggyorsabban ható szerves méreg.
Gyors, könnyű halál lesz. Kedvenc öngyilkosság, a cianid, a kémek és a felderítők mindenkor arra törekedtek, hogy gyorsan meghaljon, mielőtt elfogják és megkínozzák.
Fontos tudni, hogy a cianidmérgezést egy orvos szakértő fogja meghatározni, és öngyilkosnak fog tekinteni.
Ez a méreg nem alkalmas azok számára, akik el akarják rejteni például az öngyilkosság tényét, hogy biztosítási összeget szerezzenek hozzátartozóik számára. Ezekre a célokra speciális mérgekkel és szolgáltatásokkal rendelkezünk.
Az egyszeri csomag ára 1200 dollár – az anyag térfogata 3 gramm. Valójában hármas adag. Nem adunk el cianidot kilogrammban, hogy ne terjesszük a kereskedők versenytársait.
A kálium-cianidnak vannak hátrányai. Gyorsan, túl gyorsan öl. Nem fog fizikai fájdalmat érezni a cianidtól, de a valós idejű érzéssel, a történések tudatában hal meg, és nagy a valószínűsége a sokkos lelkiállapotnak. Ahhoz, hogy megértsd, miről beszélünk, egy ábrás példát fogunk adni. Képzeld el, hogy az életed egy seb, amelybe egy fogazott kés ragadt.
A kést el kell távolítani a seb gyógyulásához.
A mentális sokk szempontjából a cianid szedése azonos lenne egy fogazott kés kirántásával a sebből.
Ez a tudományos kutatók véleménye, és nem axióma.
A kíméletesebb öngyilkossági termékekről lásd alább.

 

3. számú öngyilkosság
“Gyengéd méreg”. A kompozíciót nem közlik. Kétkomponensű komplex. Az első komponenst szájon át kell bevenni, és ez egy nem halálos vényköteles antidepresszáns nagy adagja, amelyet már módosítottak, mivel emellett tartalmaz DHB-t (egy grapefruitlé-anyag kivonatát). A DHB drámai módon növeli a szájon át alkalmazott gyógyszerek felszívódását. Így ez a kombináció 10 perc alatt eljut a mély örök nyugalomhoz, amelyben csak te vagy és örök béke van. Ez azonban nem végzetes. Ez csak az első szakasz. Az első komponens bevétele után legfeljebb 10 perc áll rendelkezésére, hogy néhány cseppet a második gyógyszerből a szemébe csepegjen. Az első gyógyszer szenzációt, a második gyógyszer halált okoz. A második gyógyszer titkát nem áruljuk el, mivel ezt nem lehet megvásárolni a gyógyszertárban. Ez egy szintetikus méreg, amely a lehető leggyorsabban bejut az agyba, ha szemcseppként csöpög a szemébe. Csöpöghet azonban az orrba, de objektíven jobb, ha a szemébe csöpög.
Ez a gyógyszer nem fájdalmas, olajos és nem okoz égő vagy bizsergő érzést.
A halál ebből a komplexumból áldott feledés. Míg az első gyógyszer hatásától simán belemegy a bársonyos feledésbe, a második gyógyszer simán, de megalkuvás nélkül kikapcsolja a központi idegrendszert.
Valószínűleg rájössz, hogy sokkal később hagytad el ezt az életet, mint a tested. Az átmenet puha lesz, de sajnos nem tudjuk megmondani, mi vár rád tovább, mert az “örök feledés és a béke” a drogok hatásának köszönhető, ez nem jelenti azt, hogy örökre ebben az állapotban maradsz a szó szoros értelmében. Csak egy kellemes átmenetről beszélünk, halálos sokk és fantomgyötrés, apátia vagy félelem nélkül, hogy egy halott agy még 10-15 percig szaporodhat a halál után.
Valójában garantáljuk, hogy az agyad nem lesz képes felfogni a halált, és nem lesz képes posztumusz 10-15 percnyi rövidfilmet generálni az élett életről és az ebben az életben élők gyötrelmeiről.
Ennek az öngyilkossági remekműnek az ára 5700 USD

4. számú öngyilkosság
Speciális célú toxinok. 1-Toxin stroke-ot és 2-toxin szívinfarktust okoz. Ezek olyan egyedi méreganyagok, amelyek hatásmechanizmusát orvos szakértő nem tudja meghatározni. Még fizetett független vizsga is. A hatásmechanizmus, a szándékos mérgezés ténye és a toxin maradványai semmilyen módon nem derülnek ki. A halál természetesnek tűnik, a szívroham / szélütés következtében halál lesz. Tiéd a választás.
Ezt a toxint azért hozták létre, hogy kiküszöbölje azokat a nem kívánt embereket, akiket nem lehet durván eltávolítani. Egyedülálló termék bűnözői közösségünk legmagasabb fejében. Tökéletesen megértjük, hogy egy ilyen gyógyszerre azoknak van szükségük, akik nyomtalanul meg akarnak ölni valakit, vagy fel fogják áldozni magukat a halálukért járó biztosítási összegért, amely a szeretteiké lesz. Ezért az ár megfelelő és nem alkuképes.
1 adag gyógyszer ára – 21 000 USD

 

5. számú öngyilkosság
Ideális kémiai megoldás azok számára, akik legalább posztumusz szeretnék átélni a maximális örömet és örömet. Az életed valószínűleg szar volt, és úgy döntött, hogy elmegy. De gyötör az a bosszúság, hogy ez az élet unalmas, zökkenőmentes volt, és semmilyen örömet nem okozott? Önnek joga van olyan halálos hatást kapni, amely arányban áll az ezernyi összevont orgazmussal, ésszerűtlen tiszta eufóriával, amely hamuvá égeti az elmét és az agyat.
A 100% -ban halálos szintetikus kábítószert kísérletileg fejlesztették ki a megfelelő illegális piacra, de elutasították, mert … Mivel 100% -ban halálos, és hihetetlen orgazmus-eufórikus erejét teljesen elérték a garantált halálos kimenetel. Ezt a remekművet, mint sok más kísérleti gyógyszert, egyáltalán nem az Ön számára fejlesztették ki, hanem tömeges értékesítés céljából azoknak, akik szeretik a magaslatot. Úgy gondoljuk, hogy megérti, hogy a terméket eredetileg milyen piacra szánták. Természetesen gyorsan rájöttünk, hogy kit érdekelhet ez a termék.
Mivel szükséged van a halálra, ez azt jelenti, hogy nincsenek hiányosságai számodra! Csak néhány kisebb mellékhatás van. Halál előtt a gyógyszer 5 perccel +/- a szedés után hat (mivel a DHB-vel fokozódik), és az orgazmusos eufória több órán át megőrjít, amíg kómába nem esik és agyi vérzés következtében meghal. aligha érzi, mert a tudata hurrikánba kerül az érzésekből, és nem lesz képes megérteni, megvalósítani és észlelni semmit, kivéve azokat. Vizel és szar közvetlenül alattad, sírni, nyálas és reszketni folyamatos orgazmusos görcsben. Ezért a holttested nem lesz tiszta. Az előzetes bélmozgás és a beöntés azonban nagyon ajánlott.
Ha mindez nem zavar, akkor a gyógyszer kompenzálja a jelentéktelen élet ennyi évét azzal, hogy a végén olyat ad, amit korábban nem ismert.
Talán úgy gondolja, hogy meg lehet boldogulni más, sokkal olcsóbban megvásárolható gyógyszerekkel, amelyekről mindenki tud. Nem fogunk megtéveszteni, sőt, sok illegális drog jó hatással lehet, főleg garantáltan magas dózis mellett. Ha kevés pénzed van, akkor természetesen menj és vásárolj valami olcsóbbat, ez a jogod. Egyszer élünk és egyszer meghalunk. Ha azt a fajta halált akarja megszerezni, amiről éppen olvasott, akkor 5700 dollárba kerül

 

Szolgáltatásaink.
Nem mondhatjuk, hogy lehetőségünk lenne szolgáltatásainkat bármely ország területén nyújtani, ennek ellenére az országok listája meglehetősen magas. Ami azokat az országokat illeti, amelyekben nincsenek a maffiának személyes vagy partneri ágai, akkor ezt egyenként megvitathatja velünk. Hipotetikusan lehetséges, hogy a szakember távozzon. Egy olyan országban, ahol nincsenek saját embereink, valószínű, hogy megtalálják partnereinket más helyi bűnözői közösségektől, akik részvényenként vállalják e szolgáltatások egy részének teljesítését.
Határozottan kijelenthetjük, hogy szolgáltatásaink relevánsak:
USA
Kanada
Nagy-Britannia
Ausztrália
Új Zéland
Németország
Franciaország
Olaszország
Spanyolország
Brazília
Portugália

Most soroljuk fel szolgáltatásaink szokásos listáját:

Gyilkosság a biztosítási fedezet megszerzése érdekében.
A szolgáltatás jelentése teljesen világos. Érdemes ezt a szolgáltatást valamilyen más okból igénybe venni, de offline tapasztalataink szerint ilyen módszereket gyakran követelnek azok, akik korábban nagy összegű életbiztosítást nyújtottak, és hirtelen olyan helyzetbe kerültek, amikor családjuknak sürgősen sok pénzre van szüksége. Ebben az esetben sokan hajlandók feláldozni magukat ezekért a biztosítási ellátásokért. Öngyilkossággal nem lehet megtéveszteni a biztosítótársaságot. Csak gyilkosság vagy baleset működhet itt.
Ez a szolgáltatás drága, és két lehetőséget kínálunk.
Egy egyszerű utcai gyilkosság pisztollyal meglepetésszerű támadásnak fog tűnni rablás céljából. Ez rablás volt. A biztosítótársaság alkalmazottainak nem szabad okkal feltételezniük, hogy a gyilkosságnak más céljai voltak, és szándékosan tervezték. Ezért az akció helyszínéről előzetesen egyeztetni kell ügyfelünkkel, az utcai megfigyelő videó látómezőjében kell lennie, ahol a gyilkosság és rablás tényét részletesen rögzítik.
Ár USA-ban / Kanadában / Ausztráliában – 25 000 USD USD
Ár az Egyesült Királyságban – 30.000 GBP
Ár Spanyolországban – 25.000 €
Ár Olaszországban – 20.000 €
Más országok külön-külön.

 

Baleset.
Drágább módszer, amely balesetet jelent az Ön területén. Például vannak olyan szakemberek, akiknek van tapasztalatuk a lépcsőházból való otthullás és a nyak összehajtásának szituációinak szimulálásában. Neked így fog kinézni. A munka kifizetése és jóváhagyása után egy szakember meglátogat titokban a szemtanúk elől. Ez a személy kiválaszt egy megfelelő helyet a házában (vagy más tárgyban), majd finoman és profin megforgatja a nyakát. Gyors és fájdalmas halál lesz. Ezt követően a tested, figyelembe véve a terep minden részletét, elfogadható helyzetbe kerül az esés pályájához képest. Ez következetes képet fog alkotni az esetről a vizsgálat céljából. A harmadik fél jelenlétének és egy ismeretlen harmadik fél részvételének minden nyoma megszűnik. Aki megtalálja Önt, felhívja a rendőrséget, a helyet megvizsgálják, minden részletet dokumentálnak. A biztosítási ügynökök általában azonnal megérkeznek, amint megtudják az eseményt, hogy legyen idejük átvizsgálni a helyszínt. A legkisebb esélyt sem hagyjuk a szándékos öngyilkosságra. Ez egy prémium szolgáltatás, amelyet képzett személy fog kezelni. Mindez a maffia mindennapi gyakorlatának része, és közösségünkben népszerű módszer.
A módszer változó, és nem az egyetlen, de a legmegbízhatóbb és időig tesztelt.
Szolgáltatás ára
Ár USA / Kanada / Ausztrália – 100.000 USD USD
Ár az Egyesült Királyságban – 120.000 GBP
Ár Spanyolországban – 100.000 €
Ár Olaszországban – 80.000 €
Más országok külön-külön.

Ezzel befejezzük a streaming szabványos szolgáltatásaink listáját.
Megfontolhatjuk minden olyan ínyenc külön kérését, aki meghalni akar Hannibal Lector áldozataként vagy más érdekes módon.
De tudnia kell, emlékeznie kell, és nem szabad elfelejteni a fő dolgot. Vállalkozunk és csak üzletet folytatunk. Egyáltalán nem érdekelnek elvetemült fantáziád, életproblémáid és elmúlásod okai. Ha kéretlenül könyörög nekünk, hogy ingyenes szolgáltatásokat nyújtson Önnek vagy árut adjon Önnek, akkor azonnal letiltjuk. Célunk, hogy eladjuk neked a halálodat, és ne egy ingyenes bűnözésként cselekedjünk.
Nem vagyunk a barátaid.
Nem vagyunk pszichológiai segélyvonal az Ön számára.
Nem azzal fogunk szórakoztatni, hogy fantáziáiról beszélünk, miközben ön maszturbál a számítógép képernyője előtt, miközben ezeket a leveleket olvassa.
Hatalmas mennyiségű spamet kapunk perverzektől és pszichóktól, így egy nem üzleti beszélgetés nagyon gyorsan véget ér.
És most hangot adunk azoknak a tényeknek, amelyeket meg kell értenie és általában el kell fogadnia, mielőtt kapcsolatba lép velünk.
1) Csak kriptovalutával fogadunk el fizetéseket.
2) A 100% -os fizetés előtte, nem utána történik. Nincs más, számunkra elfogadható lehetőség. Nincs fizetés a helyszínen kézről kézre.
3) CSAK fizetés után válik teljes ügyfelünkké. Addig te csak egy érdeklődő vagy, aki vagy ingyenességet akar, vagy perverz fantáziák céljából ír, maszturbál a levelezés tényéig.
4) Az áruszállítást világszerte olyan szállító vállalatok végzik, mint a DHL. Feladóink semmilyen módon nem állnak kapcsolatban velünk, az interneten névtelenül felvesszük őket. A küldő őrizetbe vételének nincs értelme a rendőrség számára, mivel az áruinkat a gyorsítótárban veszi fel, majd útlevelével együtt elküldi.
5) A méreganyagokat és a “vitaminokat” speciális többrétegű tartályokban küldik, ahol a rétegek között cayenne bors impregnálás, citrusolaj, klórpor található. Ez 100% -os védelmet garantál a kutyás vámszolgáltatások ellen.
6) A lőfegyvereket előzetesen acetonnal zsírtalanítják a jellegzetes szag eltávolítása érdekében, majd szintetikus olajjal ellátott edénybe helyezik és lezárják. Ezután jön egy réteg bors és klórpor. Ezt követően a tartályt egy speciális tasakba helyezik, amely árnyékolja a szkennereket és a röntgensugarakat. Az ilyen csomagot egy halom könyv leple alatt küldik el (például), és sem röntgensugarakkal, sem szkennerekkel, sem kutyakutyákkal nem lehet kimutatni.
7) Megkapja a küldemény nyomon követési számát, és nyomon tudja követni a csomagot.
Kapcsolattartási e-mail címünk a fotón látható.

 

Röviden rólunk.
Mi vagyunk a világhírű maffia nemzetközi ága, amelynek nevét és nemzetiségét nem kell tudnia.
Minden bűnszövetkezet arra törekszik, hogy a lehető legtöbb pénzt kapja. A maffia érdeklődésének többsége nem elérhető, de a 21. században valóban van értelme tevékenységüket az internet segítségével bővíteni. Fióktelepünk felügyeli azt a projektet, amelyet Ön jelenleg tanulmányoz a weboldalunkon.
A névtelen offshore virtuális szervereknek és a kriptovalutáknak köszönhetően elindítottunk egy, a társadalomban keresett fizetett szolgáltatásokat tartalmazó projektet azoknak az embereknek, akik meg akarják ölni magukat és öngyilkosságot követnek el.
Számos olyan ritka és egyedi terméket és szolgáltatást gyűjtöttünk össze, amelyekkel fájdalommentesen megölheti magát, és fájdalom és szenvedés nélkül öngyilkos lehet.
Ezt az exkluzivitást honlapunk főoldalán teszik közzé, de ne reménykedj ingyen vagy pár dolláros termékben, szegény emberek számára pénz nélkül, csak egy ingyenes részt kínálunk webhelyünknek, amelyet a webhely menüjében találsz meg. Kérjük, hogy ne írjon nekünk könyörögve, hogy ingyen adja át áruinkat és szolgáltatásokat. A halálodon üzletet kötünk, de nem vagyunk a kegyelem oázisa. Gyötrelmeit és nehézségeit ingyen meg lehet oldani, és ha nincs pénze, akkor van egy vigasztaló rész az Ön számára.
Ami az áruinkat és szolgáltatásainkat illeti, bevételszerzésre szolgálunk azzal, ami bőségesen van bennünk, és semmilyen okból nincs rá igény. Például a kálium-cianid egy áhított megbízható méreg, amelyet nem lehet legálisan vásárolni kis mennyiségben, de egyszerűen van néhány ipari üzemünk, amelyekben a cianidot tonnában használják. Nekünk ez egy centbe sem kerül, onnan vesszük, amennyit csak akarunk. De ez nem azt jelenti, hogy írhat nekünk könyörögve, hogy adjunk pár grammot ingyen, csak azért, mert nagyon szeretné.
Könnyű és megbízható gyors halált akar? Megvenni.
Vagy ingyen ugorjon ki az ablakon a 20. emeletről.

Öngyilkosság ingyen!
E módszerek egy része nyilvánvaló, és fő jellemzőjük az, hogy ingyenesek, elérhetőek vagy olcsók.
Ami azt illeti, sokaknak nem megfelelőek, mert félelmetes, durva, megbízhatatlan, nem szép és gyakran fájdalmas.
Elkezdeni.
1) Magas esés. Ne ugorjon a hídról a vízbe, a garantált halál 100% -ban biztosítható, ha a magasság +/- 20 emelet, és alatta nem víz vagy föld, hanem beton vár. Néhány másodperc repülés, és már nem vagy többé.
A módszer hátrányai: nehéz eldönteni az ugrást. Szörnyűség az elmében a repülés alatt, és ennek az érzésnek a valószínű fennmaradása még egy ideig a halál után. Teljesen undorító tetem, amelyet valószínűleg maga is meg fog látni, amikor a lélek elválik a testtől. És ezzel együtt látni fogja ismerősei, barátai és rokonai reakcióját. Kellemetlen.
2) Maga a függesztés. Munkamódszer. Az internet tele van utasításokkal. Megkínálja az elfojtás kínja, ha nem törik el a nyakát egy kötéllel való ugrással, hanem egyszerűen úgy lógnak, hogy a támaszt a lábad alá vetik. Nadrág tele szar és húgy. Egy akasztott ember szörnyű arca.
3) Hosszanti véna boncolás. Ez úgy működik, hogy az ereket hosszában nyitja, nem pedig keresztben. Annak érdekében, hogy a vénák kinyílása után a vér ne alvadjon meg, forró fürdőben kell feküdni, kezével benne. Gyorsan és finoman elájulsz és meghalsz. A módszer az egyik legjobb a szabadok között. Hátrányok: a vénák vágása fájdalmas és fájdalmas, az emberek többsége alig képes levágni legalább a bőrt, vagy akár karcolni is. Félelmetes, fájdalmas és kellemetlen az ösztön szintjén. Valószínűleg ittas állapotban könnyebb ezt megtenni.
4) altatók. A módszer jó és működőképes, de egy igazán erős altató receptjének megszerzése nehéz. Valóban halálos dózist is nehéz találni. Ha nem sikerül, akkor aludhat pár napot, majd még néhány hétig rosszul érezheti magát. Ha megtalálják, a mentők kiszivattyúzzák. Az altatók túladagolása népszerű módszer, de gyakran kudarcot vall. Fontos megérteni, hogy ez nem méreg, és nem halálra, hanem alvásra jött létre. Csak nagyon erős gyógyszer miatt halhat meg, amelyet vény nélkül nem lehet megvásárolni, és akár vény nélkül is előfordulhat, hogy egy csomag nem lesz elegendő az Ön számára.
5) Szén-monoxid. Undorító módszer. Ha van autója, csatlakoztathat egy kerti tömlőt a kipufogócsőhöz, és a tömlő másik végét bedughatja az autó ablakába. Az összes többi ablakot be kell csukni. Üljön a volán mögé és kapcsolja be a motort. A gyorsuláshoz nyomja meg többször az alapjárati gázpedált. Ülj és halj meg. Hátrányok: Gyötrő, súlyos fejfájást, köhögést és fulladást kap. Azonban hamarosan vége lesz, és elveszíti az eszméletét és meghal.

 

Folytathatjuk ezt a felsorolást, de ez csak a fenti mechanikus vagy kémiai öngyilkossági módszerek analógjainak listája lesz.
Az öngyilkosság mechanikus módszerei: dobja be magát egy vonat alá, vágja el a nyaki carotis artériákat, fojtsa meg magát egy sállal …
Az öngyilkosság kémiai módszerei: igyon maró nátriumot (oldja fel a gyomor fájdalmas halálát), igyon metil-alkoholt, igyon vagy vegyen bármilyen szívglikozidot. Sok minden megölhet, valamint tehetetlenné tehet. A különféle vegyi anyagok vagy gyógyszerek okozta halál általában fájdalmas és elhúzódó.

Hogyan kell öngyilkos lenni
Hogyan ölje meg magát
Hogyan ölheted meg magad gyorsan és fájdalommentesen, teljesen fájdalommentesen
Hogyan lehet megbízható módon megölni magát szenvedés nélkül
Hogyan lehet fájdalom nélkül teljesen fájdalommentesen és megbízhatóan öngyilkosságot elkövetni
A legjobb módszer az öngyilkosságra fájdalom és kín nélkül
A legjobb módszer arra, hogy gyorsan megölje önmagát, hogy ne szenvedjen
A legjobb módszerek öngyilkosságra
A fájdalommentesebb és leggyorsabb módja annak, hogy megölje önmagát
Az öngyilkosság legfájdalmasabb és leggyorsabb módja
Hogyan ölje meg magát, hogy ne legyen öngyilkosság
Hogyan mérgezd meg magad meghalni
Hogyan ölje meg magát, hogy senki ne értse meg, hogy ez öngyilkosság
Hogyan öld meg magad, hogy a rokonok pénzt kapjanak a biztosítótársaságtól, és ne legyenek öngyilkosság jelei
Altatók öngyilkosságra
Milyen altatókat szedhet, hogy megölje önmagát
Az öngyilkosság mérgei
Milyen mérget inni, hogy gyorsan és fájdalom nélkül meghaljon
Az öngyilkosság legbiztonságosabb módja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *