Categories
Uncategorised

Kako se najlakse ubiti – Kako storiti samomor hitro in neboleče.

Kako se najlakse ubiti – Kako storiti samomor hitro in neboleče.

Kako se hitro ubiti in neboleče storiti samomor na preprost način, da zapustite življenje, ne da bi najlažje trpeli

Imate vso pravico nadzorovati svoje življenje. Vsaka pravica je pravica močnega človeka, ker šibki ljudje nimajo pravic.
Uveljavljeni družbeni predsodki vam narekujejo pravila in vam poskušajo odreči svobodo izbire. Strašijo vas s kaznijo celo zaradi namernega prenehanja življenja, strašijo vas s peklom in večnimi mukami. Tipičen trik kraljev in vladarjev, ki jim sužnji ne koristijo, da bi jih nepreklicno zapustili.
Na internetu lahko najdete veliko idej o tem, kako končati svoje življenje. Večina jih je mučnih, bolečih ali nezanesljivih. Nekateri so objavljeni v razdelku “brezplačne metode” na naši spletni strani.
Naša nezakonita storitev posluje z zagotavljanjem plačljivih, a izključnih in zanesljivih izdelkov in storitev za samouničenje.
Smo posebna veja znane mednarodne mafije, ki ima dovolj zanimivih priložnosti, da uresniči svojo pravico do samomora.
Več o nas lahko preberete v rubriki “kdo smo”.
Preden objavite seznam naših ekskluzivnih izdelkov in storitev z navedbo njihovih lastnosti in ugodnosti, vas prosimo, da nam niti ne poskušate pisati in prosite, da bi vam dali te izdelke ali zagotovili storitve brezplačno.
Smo nepristranska služba, ki posluje ob vaši smrti. Vas zanima vaša smrt, nas zanima denar. Če nimate denarja, potem nima smisla, da nam pišete, zadovoljite se z brezplačnimi metodami.

Zdaj podrobno o vsakem izdelku in storitvi.
E-pošta – [email protected]

Samomor # 1
Strelno orožje. Samo poceni vzorci, brez licence in brez dovoljenja. Vsekakor stane več kot nakup v trgovini. Kot lahko vidite na spodnji fotografiji in video posnetku, smo specializirani za prodajo več predmetov, in sicer:
* Pištola Makarov kalibra 9×18 (8 polnjenj) – 1700 USD

How to kill yourself* Makarov pištola Mod. Kaliber 9×18 (12 polnjenj) 1800 USD

How to kill yourself* Pištola CZ99 – kaliber 9×19 (15 polnjenj) 2000 USD USD

How to kill yourself* Tula Tokarev kalibra 7,62×25 (8 polnjenj) 1700 $ USD

How to kill yourselfHow to kill yourself* AKSU74 5,45 * 39 kalibra (30 polnjenj) 2500 $ USD

How to kill yourselfHow to kill yourselfObstajajo dražji predmeti, vendar jih ne ponujamo, saj je malo verjetno, da bi jih kdo hotel kupiti zaradi ene strele.
Ta vrsta blaga za samomor je primerna za tiste, ki želijo surovo umreti in se morda nekomu najprej maščevati ali mu povzročiti bolečino, škodo ali usoden prekršek.
Možnosti varne dostave blaga bomo objavili spodaj.

Točka samomora št. 2
Kalijev cianid. Najcenejši izdelek od vseh.
Za industrijske namene ga lastniki tovarn in obratov zlahka kupijo, vendar se prodaja v tonah in navadnim ljudem ni na voljo. Preprosto nemogoče je zakonito kupiti 1 gram cianida. Spada v kategorijo zaviralcev tkivnega dihanja, ima 6. razred nevarnosti in je na seznamu posebej nevarnih strupenih snovi.
Kalijev cianid je eden najmočnejših in najhitreje delujočih organskih strupov.
To bo hitra, enostavna smrt. Najljubši samomor, cianid, so vohuni in skavti ves čas iskali, da bi hitro umrli, preden so ga ujeli in mučili.
Pomembno je vedeti, da bo zastrupitev s cianidom ugotovil zdravstveni strokovnjak in imeli boste samomor.
Ta strup ni primeren za tiste, ki želijo prikriti samomor, na primer za pridobitev zavarovalnega zneska za svoje sorodnike. Za te namene imamo posebne strupe in storitve.
Cena enkratnega pakiranja je 1200 USD – prostornina snovi je 3 grame. Pravzaprav trojna porcija. Cianida ne prodajamo v kilogramih, da ne bi vzgajali konkurentov trgovcev.
Kalijev cianid ima pomanjkljivosti. Ubija hitro, prehitro. Ne boste čutili fizične bolečine zaradi cianida, umrli pa boste z občutkom v realnem času, z zavedanjem, kaj se dogaja, in obstaja velika verjetnost šokovnega stanja duha. Da boste razumeli, o čem govorimo, bomo podali figurativni primer. Predstavljajte si, da je vaše življenje rana, v katero je zataknjen nazobčan nož.
Nož je treba odstraniti, da zaceli rano.
Kar zadeva duševni šok, bo jemanje cianida enako kot iztrganje nazobčanega noža iz rane.
To je mnenje znanstvenih raziskovalcev in ni aksiom.
Za bolj nežne samomorilne izdelke glejte spodaj.

 

Točka samomora # 3
“Nežen strup”. Sestava ni objavljena. Je dvokomponentni kompleks. Prva sestavina se jemlje peroralno in je izjemno močan odmerek antidepresiva na smrtonosni recept, že je bil spremenjen, saj poleg tega vsebuje DHB (izvleček snovi iz grenivkinega soka). DHB dramatično poveča absorpcijo katerega koli zdravila, ki ga jemljejo usta. Tako vas bo ta kombinacija v 10 minutah poslala v globoko večno spokojnost, v kateri ste samo vi in ​​večni mir. Vendar to ni usodno. To je šele prva stopnja. Po zaužitju te prve sestavine imate na razpolago največ 10 minut, da kapnete nekaj kapljic drugega zdravila v oči. Prvo zdravilo daje občutek, drugo zdravilo mehko smrt. Skrivnosti drugega zdravila ne razkrivamo, saj ga ne morete kupiti v lekarni. Gre za sintetični strup, ki čim hitreje vstopi v možgane, če se kaplja v oči kot kapljice za oko. Lahko pa kapljate v nos, vendar je objektivno bolje, da ga kapnete v oči.
To zdravilo ni boleče, mastno in ne bo povzročalo pekočega ali mravljinčenja.
Smrt iz tega kompleksa je blagoslovljena pozaba. Medtem ko gladko zaidete v žametno pozabo zaradi učinka prvega zdravila, drugo zdravilo gladko, a brezkompromisno izklopi vaš centralni živčni sistem.
Najverjetneje se zavedate, da ste to življenje zapustili veliko pozneje, ko je vaše telo umrlo. Prehod bo mehak, žal pa ne moremo reči, kaj vas čaka naprej, kajti “večna pozaba in mir” sta posledica delovanja mamil, to še ne pomeni, da boste v dobesednem pomenu besede za vedno ostali v tem stanju. Govorimo le o prijetnem prehodu brez smrtnega šoka in brez fantomske agonije, apatije ali strahu, ki ga mrtvi možgani lahko reproducirajo še 10-15 minut po smrti.
Pravzaprav vam zagotavljamo, da vaši možgani ne bodo mogli dojeti smrti in ne bodo mogli ustvariti posmrtnih 10-15 minut kratkih filmov o življenem življenju in mukah tistih, ki so bili v tem življenju.
Cena te samomorilne mojstrovine je 5700 USD

Točka samomora # 4
Toksini za posebne namene. 1-toksin, ki povzroča kap, in 2-toksin, ki povzroča srčni napad. To so edinstveni toksini, katerih mehanizma delovanja medicinski strokovnjak ne more določiti. Tudi plačan neodvisen pregled. Mehanizem delovanja, dejstvo namerne zastrupitve in ostanki toksina se nikakor ne razkrijejo. Smrt se zdi naravna, smrt bo posledica srčnega infarkta / kapi. Izbira je vaša.
Ta toksin je bil ustvarjen za odpravo neželenih ljudi, ki jih ni mogoče izločiti nesramno. Edinstven izdelek najvišjih mož naše kriminalne skupnosti. Popolnoma razumemo, da je takšna droga potrebna tistim, ki želijo nekoga brez sledi ubiti ali se bodo žrtvovali za zavarovalno vsoto za svojo smrt, ki bo šla njihovim najdražjim. Zato je cena primerna in se o njej ni mogoče pogajati.
Stroški 1 odmerka zdravila – 21.000 USD

 

Točka samomora št. 5
Idealna kemična rešitev za tiste, ki želijo vsaj posthumno izkusiti največ užitka in užitka. Vaše življenje je bilo verjetno sranje in odločili ste se oditi. Vas pa muči sitnost, da je bilo to življenje dolgočasno, gladko in brez užitka? Imate pravico do smrtonosnega učinka, sorazmernega z na tisoče združenih orgazmov, nerazumne čiste evforije, ki zažge vaš um in možgane.
100% smrtno sintetično zdravilo je bilo eksperimentalno razvito za ustrezni nezakoniti trg, vendar je bilo zavrnjeno, ker … Ker je 100% smrtonosno in njegova neverjetna orgazmično-evforična moč je popolnoma zanikana zaradi zajamčenega smrtnega izida. Ta mojstrovina, tako kot številna druga eksperimentalna zdravila, sploh ni bila razvita za vas, temveč za množično prodajo tistim, ki imajo radi visoke vrednosti. Menimo, da razumete, kateremu trgu je bil ta izdelek prvotno namenjen. Seveda smo hitro ugotovili, koga bi ta izdelek morda zanimal.
Ker potrebuješ smrt, pomeni, da nima zate pomanjkljivosti! Obstaja le nekaj manjših neželenih učinkov. Pred smrtjo zdravilo začne učinkovati 5 minut +/- po zaužitju (ker se okrepi z DHB), orgazmična evforija pa vas bo nekaj ur obnorela, dokler ne padete v komo in umrete zaradi možganske krvavitve, ki komaj začutite, ker bo vaša zavest v orkanu občutkov in razen njih ne boste mogli razumeti, dojeti in zaznati ničesar. Urinirali in srali boste pod seboj, jokali, slinili in trepetali v nepretrgani orgazmični krči. Zato boste našli vaše truplo ne čisto čisto. Vendar je zelo priporočljivo predhodno odvajanje blata in klistir.
Če vas vse to ne moti, vam bo zdravilo odškodovalo za vsa leta nepomembnega življenja, tako da boste na koncu dali nekaj, česar prej niste vedeli.
Morda mislite, da se lahko znajdete z nekaterimi drugimi zdravili, ki jih lahko kupite veliko ceneje in o katerih vsi vedo. Ne bomo vas zavajali, res ima lahko veliko prepovedanih drog dober učinek, zlasti z zagotovljenim visokim odmerkom. Če imate malo denarja, potem seveda pojdite in kupite kaj cenejšega, to je vaša pravica. Enkrat živimo in enkrat umremo. Če želite dobiti takšno smrt, o kateri ste pravkar prebrali, vas bo to stalo 5700 USD

 

Naše storitve.
Ne moremo reči, da imamo možnost opravljati svoje storitve na ozemlju katere koli države, kljub temu pa je seznam držav precej visok. Kar zadeva države, v katerih nimamo osebnih ali partnerskih vej mafije, lahko o tem razpravljate z nami posamično. Hipotetično je možno, da specialist odide. V državi, kjer nimamo svojih ljudi, bomo verjetno našli naše partnerje iz drugih lokalnih kriminalnih skupnosti, ki se bodo za del zavezali, da bodo opravljali nekatere od teh storitev.
Vsekakor lahko rečemo, da so naše storitve pomembne za:
ZDA
Kanada
Velika Britanija
Avstralija
Nova Zelandija
Nemčija
Francija
Italija
Španija
Brazilija
Portugalska

Zdaj pa naštejmo standardni seznam naših storitev:

Umor za pridobitev zavarovalnega kritja.
Pomen storitve je povsem jasen. Morda boste želeli to storitev uporabljati iz kakšnega drugega razloga, vendar po naših izkušnjah brez povezave takšne metode pogosto zahtevajo tisti, ki so si že prej zavarovali življenje za velik znesek in se nenadoma znašli v situaciji, ko njihova družina nujno potrebuje veliko denarja. V tem primeru so se mnogi pripravljeni žrtvovati za te zavarovalne ugodnosti. Zavarovalnice ne bo mogoče zavesti s samomorom. Tu lahko delujeta le umor ali nesreča.
Ta storitev je draga in ponujamo dve možnosti.
Preprost ulični umor s pištolo bo videti kot napad presenečenja z namenom ropa. Bil je rop. Zaposleni v zavarovalnicah ne bi smeli imeti razloga, da bi verjeli, da je imel umor druge namene in je bil morda namerno načrtovan. Zato se bo kraj dogajanja vnaprej dogovoril z našo stranko, mora biti v vidnem polju video nadzora ulice, kjer bo podrobno zabeleženo dejstvo umora in ropa.
Cena v ZDA / Kanadi / Avstraliji – 25.000 $ USD
Cena v Veliki Britaniji – 30.000 GBP
Cena v Španiji – 25.000 €
Cena v Italiji – 20.000 €
Druge države posebej.

 

Nesreča.
Dražja metoda, ki vključuje nesrečo na vašem ozemlju. Na primer, obstajajo strokovnjaki, ki imajo izkušnje s simulacijo situacij padca s stopnišča kar doma in zlaganja vratu. Tako se vam bo zdelo. Po plačilu in odobritvi dela vas bo na skrivaj od očividcev prišel strokovnjak. Ta oseba bo izbrala primerno mesto v vaši hiši (ali drug predmet), nato pa vam bo nežno in profesionalno zavila po vratu. To bo hitra in boleča smrt. Po tem bo vaše telo ob upoštevanju vseh podrobnosti terena postavljeno v verjeten položaj glede na smer padca. To bo ustvarilo dosledno sliko incidenta za pregled. Vse sledi prisotnosti tretje osebe in udeležbe neznane tretje osebe bodo odstranjene. Kdor vas najde, bo poklical policijo, kraj bo pregledan, vse podrobnosti so dokumentirane. Zavarovalni zastopniki običajno pridejo takoj, ko izvedo za incident, da bi imeli čas za ogled kraja dogodka. Ne bomo pustili niti najmanjše možnosti za načrtni samomor. To je vrhunska storitev, ki jo bo opravila usposobljena oseba. Vse to je del vsakdanje prakse mafije in je priljubljena metoda v naših skupnostih.
Metoda je spremenljiva in ni edina, je pa najbolj zanesljiva in časovno preizkušena.
Cena storitve
Cena v ZDA / Kanadi / Avstraliji – 100.000 $ USD
Cena v Veliki Britaniji – 120.000 GBP
Cena v Španiji – 100.000 €
Cena v Italiji – 80.000 €
Druge države posebej.

S tem je zaključen seznam naših standardnih storitev pretakanja.
Upoštevamo lahko posebne zahteve vsakega gurmana, ki želi umreti kot žrtev Hannibala Lectorja ali na kak drug zanimiv način.
A glavno stvar morate vedeti, si zapomniti in ne pozabiti. Poslujemo in samo poslujemo. Absolutno nas ne zanimajo vaše sprevržene fantazije, življenjske težave in razlogi za smrt. Če nam drzno pišete in prosite, da vam ponudimo storitve brezplačno ali vam damo blago, boste takoj blokirani. Naš cilj je, da vam prodamo svojo smrt, ne pa, da delujemo kot brezplačni zločin.
Nisva tvoja prijatelja.
Za vas nismo telefonska številka za psihološko pomoč.
Ne bomo vas zabavali s pogovorom o vaših fantazijah, medtem ko boste med branjem te korespondence samozadovoljevali pred računalniškim zaslonom.
Od perverznjakov in psihopatov prejmemo ogromno neželene pošte, zato se bo poslovni pogovor zelo hitro končal.
Zdaj bomo predstavili dejstva, ki jih morate praviloma razumeti in sprejeti, preden se obrnete na nas.
1) Plačila sprejemamo samo s kriptovalutami.
2) 100-odstotno plačilo se izvede prej in ne pozneje. Za nas ni sprejemljivih drugih možnosti. Brez plačila na kraju samem iz rok v roke.
3) Naša polna stranka postanete ŠE po plačilu. Do takrat ste samo zainteresirana oseba, ki si bodisi želi brezplačno ali piše z namenom sprevrženih fantazij, samozadovoljevanje do samega dopisovanja.
4) Dostavo blaga po vsem svetu opravljajo prevozniške družbe, kot je DHL. Naši pošiljatelji na noben način niso povezani z nami, anonimno jih najamemo na internetu. Pridržanje pošiljatelja za policijo ni smiselno, saj v blagajni prevzame naše blago in ga nato pošlje s potnim listom.
5) Naši toksini in “vitamini” se pošiljajo v posebne večplastne posode, kjer je med sloji impregnacija kajenskega popra, citrusovo olje in klor v prahu. To zagotavlja 100-odstotno zaščito pred pasjimi carinskimi službami.
6) Strelno orožje predhodno razmastimo z acetonom, da odstranimo značilen vonj, nato ga damo v posodo s sintetičnim oljem in zapremo. Nato pride plast popra in klora v prahu. Po tem se posoda postavi v posebno vrečko, ki ščiti skenerje in rentgenske žarke. Takšen paket se pošlje pod krinko sklada knjig (na primer) in ga ne morejo zaznati niti rentgenski žarki niti skenerji niti psi.
7) Prejeli boste številko za sledenje pošiljke in lahko boste našli paket.
Na fotografiji je prikazan naš kontaktni e-poštni naslov.

 

Na kratko o nas.
Smo mednarodna podružnica svetovno znane mafije, katere imena in državljanstva vam ni treba vedeti.
Vsak kriminalni sindikat si prizadeva dobiti čim več denarja. Večina interesov mafije je brez povezave, toda v 21. stoletju je resnično smiselno razširiti svoje dejavnosti z uporabo interneta. Naša podružnica nadzira projekt, ki ga trenutno preučujete na naši spletni strani.
Zahvaljujoč anonimnim navideznim strežnikom in kriptovalutam na morju smo začeli projekt plačljivih storitev, ki jih v družbi povprašujejo ljudje, ki se želijo ubiti in narediti samomor.
Zbrali smo številne redke in edinstvene izdelke in storitve, s katerimi se lahko neboleče ubijete in samomor naredite brez bolečin in trpljenja.
Ta ekskluzivnost je objavljena na glavni strani našega spletnega mesta, vendar ne upajte na zastonj ali na izdelek za nekaj dolarjev, za revne ljudi brez denarja lahko ponudimo le brezplačen odsek našega spletnega mesta, ki ga najdete v meniju spletnega mesta. Vljudno vas prosimo, da nam ne pišete in prosite, da vam damo naše blago in nudimo storitve brezplačno. Poslujemo z vašo smrtjo, vendar nismo oaza usmiljenja. Vaše muke in življenjske stiske je mogoče rešiti brezplačno, in če nimate denarja, potem obstaja tolažilni del za vas.
Kar zadeva naše blago in storitve, monetiziramo tisto, kar imamo v izobilju, in iz kakršnega koli razloga ni povpraševanja po njem. Kalijev cianid je na primer zaželen zanesljiv strup, ki ga ni mogoče zakonito kupiti v majhni količini, imamo pa preprosto nekaj industrijskih obratov, v katerih se cianid uporablja v tonah. Za nas to ne stane niti centa, od tam ga vzamemo, kolikor želimo. Toda to še ne pomeni, da nam lahko pišete in prosite, naj damo nekaj gramov brezplačno, samo zato, ker tako želite.
Ali želite enostavno in zanesljivo hitro smrt? Kupi.
Ali pa skočite skozi okno iz 20. nadstropja brezplačno.

Samomor brezplačno!
Nekatere od teh metod so očitne, njihova glavna značilnost pa je, da so brezplačne, na voljo ali poceni.
Pravzaprav za mnoge niso primerne, ker so strašljive, nesramne, nezanesljive, ne lepe in pogosto boleče.
Kako začeti.
1) Visok padec. Ne skačite z mostu v vodo, zagotovljeno smrt lahko zagotovite 100%, če je višina +/- 20 nadstropij, spodaj pa vas ne bo čakala voda ali zemlja, ampak beton. Nekaj ​​sekund leta in vas ni več.
Slabosti metode: težko se je odločiti za skok. Groza v mislih med letom in verjetno vztrajanje tega občutka še nekaj časa po smrti. Popolnoma zoprno truplo, v katerega se boste verjetno prepričali tudi sami, ko bo duša ločena od telesa. In skupaj s tem boste videli reakcijo svojih znancev, prijateljev in sorodnikov. Neprijetno je.
2) Samo obešanje. Metoda dela. Internet je poln navodil. Zagotovljena vam je agonija zadušitve, če si ne slomite vratu s skakanjem z vrvjo, ampak preprosto obesite, tako da podlogo vržete pod noge. Hlače polne sranja in piša. Grozljiv obraz obešenega moškega.
3) Vzdolžno seciranje ven. To deluje tako, da se žile odpirajo vzdolžno, ne čez. Da se prepreči strjevanje krvi po odpiranju ven, je treba ležati v vroči kopeli z rokami. Hitro in nežno se onesvestiš in umreš. Metoda je ena najboljših med brezplačnimi. Slabosti: rezanje ven je boleče in boleče, večina ljudi komajda reže vsaj kožo ali bolje rečeno prasko. Na ravni instinkta je strašljivo, boleče in neprijetno. Verjetno je to v stanju alkoholne zastrupitve lažje storiti.
4) Spalne tablete. Metoda je dobra in deluje, vendar je težko dobiti recept za resnično močno uspavalno tableto. Prav tako je težko najti resnično smrtonosni odmerek. Če vam ne uspe, potem lahko nekaj dni spite, nato pa se še nekaj tednov počutite slabo. Če vas najdejo, vas bo rešilno vozilo izčrpalo. Preveliko odmerjanje uspaval je priljubljena metoda, ki pa pogosto ne uspe. Pomembno je razumeti, da to ni strup in ni bil ustvarjen za smrt, temveč za spanje. Umrete lahko le zaradi zelo močnega zdravila, ki ga ni mogoče kupiti brez recepta, in tudi na recept vam en paket morda ne bo dovolj.
5) Ogljikov monoksid. Odvratna metoda. Če imate avto, lahko vrtno cev priključite na izpušno cev, drugi konec cevi pa vtaknete v okno avtomobila. Vsa druga okna morajo biti zaprta. Sedite za volan in vklopite motor. Za pospešitev večkrat pritisnite stopalko za prosti tek. Sedi in umri. Slabosti: Mučno je, dobili boste hud glavobol, kašelj in zadušitev. Vendar se bo kmalu končalo in izgubili boste zavest in umrli.

 

Ta seznam lahko nadaljujemo, vendar bo to le seznam analogov zgornjih metod mehaničnega ali kemičnega samomora.
Mehanske metode samomora: vrzite se pod vlak, prerežite karotidne arterije na vratu, zadavite se s šalom …
Kemične metode samomora: pijte kavstično sodo (raztopite želodčno bolečo smrt), pijte metilni alkohol, pijte ali jemljite kateri koli srčni glikozid. Marsikaj vas lahko ubije, pa tudi postane nemočen invalid. Smrt zaradi različnih vrst kemikalij ali mamil je običajno boleča in dolgotrajna.

Kako storiti samomor
Kako se ubiti
Kako se hitro in neboleče popolnoma ubiti
Kako se ubiti, ne da bi trpeli na zanesljiv način
Kako narediti samomor brez bolečin na povsem neboleč in zanesljiv način
Najboljša metoda samomora brez bolečin in tesnobe
Najboljša metoda, da se hitro ubijete, da ne trpite
Najboljši načini, kako se ubiti
Najbolj neboleč in najhitrejši način, da se ubijete
Najbolj neboleč in najhitrejši način za samomor
Kako se ubiti, da se ne počuti kot samomor
Kako se zastrupiti, da umreš
Kako se ubiti, da nihče ne bo razumel, da je to samomor
Kako se ubiti, da svojci dobijo denar od zavarovalnice in da ne pride do znakov samomora
Uspavalne tablete za samomor
Katere uspavalne tablete lahko vzamete, da se ubijete
Samomorilski zastrupitve
Kakšen strup spiti, da umremo hitro in brez bolečin
Najvarnejši način za samomor