Categories
Uncategorised

Begå selvmord – Hvordan man dræber sig selv Hurtig og smertefri

Begå selvmord – Hvordan man dræber sig selv Hurtig og smertefri

Begå selvmord – Hvordan man dræber sig selv Hurtig og smertefri De bedste måder og metoder til hurtigt selvmord uden smerter.

Du har ret til at kontrollere dit liv. Enhver ret er en stærk persons ret, fordi svage mennesker ikke har nogen rettigheder.
En etableret social fordomme dikterer regler for dig og forsøger at nægte dig valgfrihed. De skræmmer dig med straf selv for den forsætlige ophør af livet, skræmmer dig med helvede og evig pine. Et typisk trick for konger og herskere, som ikke tjener deres slaver på at lade dem være uigenkaldeligt.
Du kan finde mange ideer på Internettet om, hvordan du kan afslutte dit liv. De fleste af dem er ulidelige, smertefulde eller upålidelige. Nogle af dem offentliggøres i afsnittet “gratis metoder” på vores websted.
Vores ulovlige tjeneste gør sin forretning med levering af betalte, men eksklusive og pålidelige varer og tjenester til selvdestruktion.
Vi er en særlig gren af ​​en velkendt international mafia, der har nok interessante muligheder for at udøve din ret til selvmord.
Du kan læse mere om os i afsnittet “hvem vi er”.
Før vi annoncerer en liste over vores eksklusive produkter og tjenester med en angivelse af deres funktioner og fordele, opfordrer vi dig til ikke engang at prøve at skrive til os og bede om at give dig disse produkter eller levere tjenester gratis.
Vi er en upartisk tjeneste, der driver forretning ved din død. Du er interesseret i din død, vi er interesseret i penge. Hvis du ikke har penge, giver det ingen mening at skrive til os, vær tilfreds med gratis metoder.

Nu detaljeret om hvert produkt og service.
E-mail – UBTQ@TUTA.IO

Selvmordsartikel # 1
Skydevåben. Kun billige prøver, ingen licens, ingen tilladelse. Det koster bestemt mere end at købe det i en butik. Som du kan se på billedet og videoen nedenfor, er vi specialiserede i salg af flere varer, nemlig:
* Makarov-pistol 9×18 kaliber (8 afgifter) – $ 1700 USD

How to kill yourself* Makarov pistol Mod. 9×18 kaliber (12 afgifter) $ 1800 USD

How to kill yourself* Pistol CZ99 – 9×19 kaliber (15 afgifter) 2000 $ USD

How to kill yourself* Tula Tokarev 7.62×25 kaliber (8 gebyrer) 1700 $ USD

How to kill yourselfHow to kill yourself* AKSU74 5,45 * 39 kaliber (30 afgifter) 2500 $ USD

How to kill yourselfHow to kill yourselfDer er dyrere genstande, men vi tilbyder dem ikke, da det er usandsynligt, at nogen vil købe dem af hensyn til et hovedskud.
Denne type varer til selvmord er velegnet til dem, der ønsker at dø brutalt og måske først hævner sig på nogen eller for den smerte, skade, fatale lovovertrædelse, han har fået.
Mulighederne for sikker levering af varer vil blive annonceret nedenfor.

Selvmordsartikel # 2
Kaliumcyanid. Den billigste vare af alle.
Til industrielle formål kan ejerne af fabrikker og planter nemt købe det, men det sælges i tons og er ikke tilgængeligt for almindelige mennesker. Det er simpelthen umuligt at lovligt købe 1 gram cyanid. Det tilhører kategorien vævsåndedrætsblokkere, har en 6. fareklasse og er medtaget på listen over særligt farlige giftige stoffer.
Kaliumcyanid er en af ​​de mest potente og hurtigstvirkende organiske giftstoffer.
Det bliver en hurtig, let død. Et foretrukket selvmord, cyanid, har altid været efterspurgt af spioner og spejdere for at dø hurtigt, før de blev fanget og tortureret.
Det er vigtigt at vide, at cyanidforgiftning vil blive bestemt af en medicinsk ekspert, og du vil blive betragtet som selvmordstanker.
Denne gift er ikke egnet til dem, der ønsker at skjule det selvmordsfaktor, for eksempel for at få et forsikringsbeløb for deres slægtninge. Til disse formål har vi specielle giftstoffer og tjenester.
Prisen på en engangspakke er $ 1200 – stoffets volumen er 3 gram. Faktisk en tredobbelt servering. Vi sælger ikke cyanid i kg for ikke at opdrætte konkurrenter fra forhandlere.
Kaliumcyanid har ulemper. Han dræber hurtigt, for hurtigt. Du vil ikke føle fysisk smerte fra cyanid, men du vil dø med en følelse af realtid med bevidstheden om, hvad der sker, og der er stor sandsynlighed for en chok i sindet. For at få dig til at forstå, hvad vi taler om, vil vi give et billedligt eksempel. Forestil dig, at dit liv er et sår, hvori en savtakket kniv sidder fast.
Kniven skal fjernes for at helbrede såret.
Med hensyn til mentalt chok ville det være det samme at tage cyanid som at rive en savtakket kniv ud af et sår.
Dette er videnskabelige forskeres opfattelse, og det er ikke et aksiom.
For mere blide selvmordsprodukter, se nedenfor.

 

Selvmordsartikel # 3
“Blid gift”. Sammensætningen er ikke annonceret. Det er et to-komponent kompleks. Den første komponent tages oralt og er en superkraftig dosis af et ikke-dødeligt receptpligtigt antidepressivt middel, det er allerede blevet modificeret, da det desuden indeholder DHB (et ekstrakt af et stof fra grapefrugtjuice). DHB øger absorptionen af ​​enhver medicin, der tages gennem munden, dramatisk. Således vil denne kombination på 10 minutter sende dig til den dybe evige sindsro, hvor der kun er dig og evig fred. Dette er dog ikke fatalt. Dette er kun den første fase. Efter at have taget denne første komponent har du ikke mere end 10 minutter til at dryppe et par dråber af det andet lægemiddel i dine øjne. Det første lægemiddel giver sensation, det andet lægemiddel giver blød død. Vi afslører ikke hemmeligheden bag det andet lægemiddel, da det ikke er noget, du kan købe på apoteket. Det er en syntetisk gift, der kommer ind i hjernen så hurtigt som muligt, hvis den dryppes ned i øjnene, når øjendråber. Du kan dog dryppe ned i næsen, men objektivt er det bedre at dryppe det i øjnene.
Dette lægemiddel er ikke smertefuldt, fedtet og vil ikke forårsage en brændende eller prikkende fornemmelse.
Døden fra dette kompleks er en velsignet glemsel. Mens du glat går ind i fløjl glemsel fra virkningen af ​​det første lægemiddel, slukker det andet lægemiddel jævnt men kompromisløst dit centrale nervesystem.
Mest sandsynligt indser du, at du forlod dette liv meget senere, end din krop dør. Overgangen vil være blød, men desværre kan vi ikke sige, hvad der venter dig yderligere, fordi “evig glemsel og fred” skyldes narkotikas handling, det betyder ikke, at du forbliver i denne tilstand for evigt i ordets bogstavelige betydning. Vi taler kun om en behagelig overgang uden dødeligt chok og uden fantomkvalme, apati eller frygt for, at en død hjerne kan reproducere i yderligere 10-15 minutter efter døden.
Faktisk garanterer vi, at din hjerne ikke er i stand til at forstå døden og ikke vil være i stand til at generere postume 10-15 minutter med korte film om det levede liv og pine af dem, der var i dette liv.
Prisen på dette selvmords mesterværk er $ 5700 USD

Selvmordsartikel # 4
Giftstoffer til specielle formål. 1-toksin, der forårsager slagtilfælde og 2-toksin, der forårsager hjerteanfald. Dette er unikke toksiner, hvis virkningsmekanisme ikke kan bestemmes af en medicinsk ekspert. Selv en betalt uafhængig eksamen. Handlingsmekanismen, faktumet med bevidst forgiftning og resterne af toksinet afslører ikke sig selv på nogen måde. Døden ser naturlig ud, vil blive erklæret død på grund af hjerteanfald / slagtilfælde. Det er dit valg.
Dette toksin blev oprettet for at eliminere uønskede mennesker, der ikke kan fjernes uhøfligt. Et unikt produkt fra de højeste sind i vores kriminelle samfund. Vi forstår udmærket, at et sådant stof er nødvendigt for dem, der ønsker at dræbe nogen uden spor, eller som vil ofre sig selv for forsikringssummen for deres død, som går til deres kære. Derfor er prisen passende og ikke omsættelig.
Omkostninger til 1 dosis af lægemidlet – $ 21.000 USD

 

Selvmordsartikel # 5
En ideel kemisk løsning til dem, der i det mindste ønsker posthumt at opleve maksimal glæde og glæde. Dit liv var sandsynligvis lort, og du besluttede at gå. Men du plages af irritationen over, at dette liv var kedeligt, glat og blottet for enhver fornøjelse? Du har ret til at modtage en dødbringende virkning svarende til tusindvis af orgasmer flettet sammen, urimelig ren eufori, der brænder dit sind og hjerne til aske.
100% dødeligt syntetisk stof blev eksperimentelt udviklet til det tilsvarende ulovlige marked, men blev afvist, fordi … Fordi det er 100% dødeligt og dets utrolige orgasmisk-euforiske kraft afskrives fuldstændigt af et garanteret dødeligt resultat. Dette mesterværk blev, ligesom mange andre eksperimentelle stoffer, slet ikke udviklet til dig, men til massesalg til dem, der elsker højder. Vi tror, ​​du forstår, hvilket marked dette produkt oprindeligt var beregnet til. Selvfølgelig fandt vi hurtigt ud af, hvem der kunne være interesseret i dette produkt.
Da du har brug for døden, betyder det, at han ikke har nogen mangler for dig! Der er kun et par mindre bivirkninger. Inden døden træder lægemidlet i kraft 5 minutter +/- efter indtagelse (da det er forstærket med DHB), og orgasmisk eufori vil gøre dig skør i flere timer, indtil du falder i koma og dør af hjerneblødning, som føler næppe det, fordi din bevidsthed vil være i en orkan af fornemmelser, og du vil ikke være i stand til at forstå, indse og opfatte andet end dem. Du vil urinere og lort lige under dig, græde, salivere og ryste i en kontinuerlig orgasmisk kramper. Derfor vil dit lig blive fundet ikke særlig rent. Imidlertid anbefales indledende afføring og lavement stærkt.
Hvis alt dette ikke generer dig, kompenserer stoffet dig for alle de år i et ubetydeligt liv ved i sidste ende at give noget, du ikke vidste før.
Måske tror du, at du kan klare dig med nogle andre lægemidler, der kan købes meget billigere, og som alle kender til. Vi vil ikke narre dig, ja, mange ulovlige stoffer kan have en god effekt, især med en garanteret høj dosis. Hvis du har lidt penge, så gå selvfølgelig og køb noget billigere, det er din ret. Vi lever en gang, og vi dør en gang. Hvis du ønsker at få den slags død, du lige har læst om, vil det koste dig $ 5700

 

Vores tjenester.
Vi kan ikke sige, at vi har mulighed for at levere vores tjenester på ethvert lands område, ikke desto mindre er listen over lande ret høj. Hvad angår de lande, hvor vi ikke har personlige eller partnergrene til mafiaen, så kan du diskutere dette individuelt med os. Det er hypotetisk muligt for en specialist at gå. I et land, hvor vi ikke har vores eget folk, er det sandsynligt, at der vil blive fundet vores partnere fra andre lokale kriminelle samfund, der for en andel vil forpligte sig til at udføre nogle af disse tjenester.
Vi kan helt sikkert sige, at vores tjenester er relevante for:
USA
Canada
Storbritanien
Australien
New Zealand
Tyskland
Frankrig
Italien
Spanien
Brasilien
Portugal

Lad os nu liste standardlisten over vores tjenester:

Mord for at opnå forsikringsdækning.
Betydningen af ​​tjenesten er ret klar. Det kan være en god idé at bruge denne service af en anden grund, men i vores offline-oplevelse kræves der ofte sådanne metoder af dem, der tidligere har forsikret deres liv for et stort beløb og pludselig befandt sig i en situation, hvor deres familie presserende har brug for en masse penge. I dette tilfælde er mange villige til at ofre sig for disse forsikringsfordele. Det vil ikke være muligt at bedrage forsikringsselskabet med selvmord. Kun mord eller ulykke kan arbejde her.
Denne service er dyr, og vi tilbyder to muligheder.
Et simpelt gademord med en pistol vil se ud som et overraskelsesangreb med henblik på røveri. Det var røveri. Forsikringsselskabens medarbejdere bør ikke have grund til at tro, at mordet havde andre formål og muligvis var planlagt med vilje. Derfor handlingsstedet vil blive aftalt på forhånd med vores klient, det skal være inden for synsfeltet af gadeovervågningsvideo, hvor faktum om mord og røveri vil blive registreret i detaljer.
Pris i USA / Canada / Australien – 25.000 $ USD
Pris i Storbritannien – 30.000 GBP
Pris i Spanien – 25.000 €
Pris i Italien – 20.000 €
Andre lande individuelt.

 

Ulykke.
En dyrere metode, der involverer en ulykke på dit område. For eksempel er der specialister, der har erfaring i at simulere situationer med at falde ned fra en trappe lige hjemme og folde en hals. Det vil se sådan ud for dig. Efter betaling og godkendelse af arbejdet kommer en specialist til at besøge dig i hemmelighed fra øjenvidner. Denne person vælger et passende sted i dit hus (eller en anden genstand), så de forsigtigt og professionelt ruller din hals. Det vil være en hurtig og smertefuld død. Derefter placeres din krop under hensyntagen til alle detaljer i terrænet i en plausibel position i forhold til faldets bane. Dette skaber et konsekvent billede af hændelsen til undersøgelse. Alle spor af en tredjeparts tilstedeværelse og deltagelse af en ukendt tredjepart vil blive fjernet. Den, der finder dig, ringer til politiet, stedet undersøges, alle detaljer er dokumenteret. Forsikringsagenter har normalt en tendens til at ankomme, så snart de finder ud af hændelsen for at få tid til at inspicere scenen. Vi vil ikke efterlade den mindste chance for forsætligt selvmord. Dette er en premium service, der håndteres af en uddannet person. Alt dette er en del af den daglige praksis for mafiaen og er en populær metode i vores samfund.
Metoden er variabel og ikke den eneste, men den er den mest pålidelige og tidstestede.
Servicepris
Pris i USA / Canada / Australien – 100.000 $ USD
Pris i Storbritannien – 120.000 GBP
Pris i Spanien – 100.000 €
Pris i Italien – 80.000 €
Andre lande individuelt.

Dette afslutter listen over vores streaming-standardtjenester.
Vi kan overveje særlige anmodninger fra enhver gourmet, der ønsker at dø som et offer for Hannibal Lector eller på en anden interessant måde.
Men du skal vide, huske og ikke glemme det vigtigste. Vi driver forretning og kun forretning. Vi er absolut ikke interesseret i dine perverse fantasier, livsproblemer og grunde til at gå væk. Hvis du skriver til os uhøfligt og beder om at levere tjenester gratis eller give dig varer, vil du straks blive blokeret. Vores mål er at sælge dig din død, ikke at opføre dig som en freebie-forbrydelse.
Vi er ikke dine venner.
Vi er ikke en psykologisk hjælp hotline for dig.
Vi vil ikke underholde dig ved at tale om dine fantasier, mens du onanerer foran din computerskærm, mens du læser denne korrespondance.
Vi modtager en enorm mængde spam fra pervers og psykos, så en ikke-forretningsmæssig samtale slutter meget hurtigt.
Og nu vil vi give udtryk for de fakta, som du skal forstå og acceptere som regel, før du kontakter os.
1) Vi accepterer kun betalinger med kryptokurrency.
2) Betaling på 100% sker før, ikke efter. Der er ingen andre muligheder, der kan accepteres af os. Ingen betaling på stedet fra hånd til hånd.
3) Du bliver KUN vores fulde klient efter betaling. Indtil da er du bare en interesseret person, der enten ønsker en freebie eller skriver med det formål at perverte fantasier og onanerer til selve korrespondance.
4) Levering af varer over hele verden udføres af transportvirksomheder som DHL. Vores afsendere er ikke forbundet med os på nogen måde, vi ansætter dem anonymt på Internettet. Tilbageholdelsen af ​​afsenderen giver ikke mening for politiet, da han henter vores varer i cachen og derefter sender dem med sit pas.
5) Vores toksiner og “vitaminer” sendes i specielle flerlagsbeholdere, hvor cayennepeberimprægnering, citrusolie, klorpulver er indeholdt mellem lagene. Dette garanterer 100% beskyttelse mod hundetoldtjenester.
6) Skydevåben affedtes med acetone for at fjerne den karakteristiske lugt, placeres derefter i en beholder med syntetisk olie og forsegles. Derefter kommer et lag peber og klorpulver. Derefter placeres containeren i en speciel pose, der beskytter scannere og røntgenstråler. En sådan pakke sendes under dække af en stak bøger (for eksempel) og kan ikke detekteres hverken af ​​røntgenbilleder eller scannere eller af hundehunde.
7) Du modtager et sporingsnummer på forsendelsen og vil være i stand til at spore pakken.
Vores kontakt-e-mail vises på billedet.

 

Kort om os.
Vi er den internationale gren af ​​den verdensberømte mafia, hvis navn og nationalitet du ikke behøver at vide om.
Ethvert kriminalsyndikat bestræber sig på at få det maksimale beløb. De fleste af mafias interesser er offline, men i det 21. århundrede giver det virkelig mening at udvide deres aktiviteter ved hjælp af Internettet. Vores filial overvåger netop det projekt, som du i øjeblikket studerer på vores hjemmeside.
Takket være anonyme virtuelle offshore-servere og kryptokurver lancerede vi et projekt af betalte tjenester, der er efterspurgte i samfundet for folk, der ønsker at dræbe sig selv og begå selvmord.
Vi har samlet en række sjældne og unikke varer og tjenester, som du kan dræbe dig selv smertefrit og begå selvmord uden smerte og lidelse.
Denne eksklusive er offentliggjort på hovedsiden på vores side, men håb ikke på en freebie eller et produkt for et par bukke, til fattige mennesker uden penge, vi kan kun tilbyde et gratis afsnit af vores site, som du finder i sidemenuen. Vi beder dig om ikke at skrive til os og bede om at give dig vores varer og levere tjenester gratis. Vi handler ved din død, men vi er ikke en oase af nåde. Dine kvaler og vanskeligheder i livet kan løses gratis, og hvis du ikke har penge, er der en trøsteafdeling til dig.
Med hensyn til vores varer og tjenester tjener vi penge på det, vi har i overflod, og det er der ikke nogen grund til at efterspørge. For eksempel er kaliumcyanid en eftertragtet, pålidelig gift, der ikke kan købes lovligt i små mængder, men vi har simpelthen nogle industrianlæg, hvor cyanid bruges i tons. For os koster det ikke en cent, vi tager det derfra så meget, som vi vil. Men dette betyder ikke, at du kan skrive til os og bede om at give et par gram gratis bare fordi du så ønsker det.
Ønsker du en let og pålidelig hurtig død? Købe det.
Eller spring gratis ud af vinduet fra 20. sal.

Selvmord gratis!
Nogle af disse metoder er indlysende, og deres vigtigste funktion er, at de er gratis, tilgængelige eller billige.
Faktisk er de ikke egnede til mange, fordi det er skræmmende, uhøfligt, upålideligt, ikke smukt og ofte smertefuldt.
Kom godt i gang.
1) Høj dråbe. Spring ikke fra broen i vandet, garanteret død kan sikres 100%, hvis højden er +/- 20 etager, og under dig ventes ikke vand eller jord, men beton. Et par sekunders flyvning, og du er ikke mere.
Ulemper ved metoden: det er svært at beslutte at hoppe. Rædsel i sindet under flyvningen og den sandsynlige vedholdenhed af denne fornemmelse selv i et stykke tid efter døden. Et helt modbydeligt lig, som du sandsynligvis vil se selv, når sjælen er adskilt fra kroppen. Og sammen med dette vil du se reaktionen fra dine bekendte, venner og familie. Det er ubehageligt.
2) Selve hængningen. Arbejdsmetode. Internettet er fuld af instruktioner. Du får kvælningen med kvælning, hvis du ikke bryder din nakke ved at hoppe med et reb, men blot hænger ved at kaste støtten under dine fødder. Bukser fulde af lort og pis. Det hæslige ansigt på en hængt mand.
3) Langsgående venedissektion. Dette fungerer ved at åbne venerne i længderetningen, ikke på tværs. For at forhindre blod i at størkne, når venerne er åbnet, er det nødvendigt at ligge i et varmt bad med hænderne i det. Du går hurtigt og forsigtigt ud og dør. Metoden er en af ​​de bedste blandt de gratis. Ulemper: at skære årer er smertefuldt og smertefuldt, de fleste er næppe i stand til at skære i det mindste huden eller rettere endda ridse. Det er skræmmende, smertefuldt og ubehageligt på instinktniveauet. Sandsynligvis i en tilstand af alkoholforgiftning er det lettere at gøre.
4) Sovepiller. Metoden er god og fungerer, men det er svært at få en opskrift på en rigtig kraftig sovepiller. At finde en virkelig dødelig dosis er også vanskelig. Hvis du fejler, kan du sove i et par dage og derefter føle dig dårlig i endnu et par uger. Hvis du bliver fundet, vil ambulancen pumpe dig ud. Overdosering af sovepiller er en populær metode, men det fejler ofte. Det er vigtigt at forstå, at dette ikke er gift og ikke blev skabt til døden, men til søvn. Du kan kun dø af et meget stærkt lægemiddel, der ikke kan købes uden recept, og selv med en recept er en pakke muligvis ikke nok for dig.
5) Kulilte. Modbydelig metode. Hvis du har en bil, kan du slutte en haveslange til udstødningsrøret og sætte den anden ende af slangen ind i bilvinduet. Alle andre vinduer skal være lukkede. Sæt dig bag rattet og tænd for motoren. Tryk på tomgangsgaspedalen flere gange for at accelerere. Sid og dø. Ulemper: Det er ubehageligt, du får svær hovedpine, hoste og kvælning. Men snart vil det ende, og du vil miste bevidstheden og dø.

 

Vi kan fortsætte denne liste, men dette vil kun være en liste over analoger af ovenstående metoder til mekanisk eller kemisk selvmord.
Mekaniske selvmordsmetoder: kast dig selv under et tog, skære halspulsårerne i nakken, kvæle dig selv med et tørklæde …
Kemiske metoder til selvmord: drik kaustisk soda (opløs din mave smertefuld død), drik methylalkohol, drik eller tag noget hjerteglykosid. Mange ting kan dræbe dig og gøre dig til en hjælpeløs ugyldig. Døden fra forskellige slags kemikalier eller stoffer er normalt smertefuld og langvarig.

Hvordan man begår selvmord
Hvordan man dræber sig selv
Sådan dræber du dig selv hurtigt og smertefrit, helt smertefrit
Sådan dræber du dig selv uden at lide på en pålidelig måde
Hvordan man begår selvmord uden smerter på en helt smertefri og pålidelig måde
Den bedste metode til selvmord uden smerter og kvaler
Den bedste metode til hurtigt at dræbe dig selv for ikke at lide
De bedste måder at dræbe dig selv på
Den mest smertefri og hurtigste måde at dræbe dig selv på
Den mest smertefri og hurtigste måde at begå selvmord på
Sådan dræber du dig selv, så det ikke føles som selvmord
Sådan forgiftes dig selv til at dø
Hvordan man dræber sig selv, så ingen forstår, at dette er selvmord
Sådan dræber du dig selv, så pårørende får penge fra forsikringsselskabet, og der er ingen tegn på selvmord
Sovepiller til selvmord
Hvilke sovepiller kan du tage for at dræbe dig selv
Selvmordsgifter
Hvilken gift at drikke for at dø hurtigt og uden smerter
Den sikreste måde at begå selvmord på

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *