Categories
Uncategorised

Hur man dödar sig själv – begår självmord avslutar ditt liv

Hur man dödar sig själv – begår självmord avslutar ditt liv

Hur man dödar sig själv – begår självmord avslutar ditt liv Snabbt och smärtfritt, enkelt sätt utan smärta Tjänster och varor för snabb självmord!

Du har all rätt att kontrollera ditt liv. Varje rättighet är en stark persons rätt eftersom svaga människor inte har några rättigheter.
En etablerad social fördom dikterar regler för dig och försöker förneka dig valfriheten. De skrämmer dig med straff även för livets uppsåt, de skrämmer dig med helvetet och evig plåga. Ett typiskt trick för kungar och härskare, som inte är lönsamma för sina slavar att lämna dem oåterkalleligt.
Du kan hitta många idéer på Internet om hur du kan avsluta ditt liv. De flesta av dem är lidande, smärtsamma eller opålitliga. Några av dem publiceras i avsnittet “gratis metoder” på vår webbplats.
Vår olagliga tjänst gör sin verksamhet med tillhandahållande av betalda, men exklusiva och pålitliga varor och tjänster för självförstörelse.
Vi är en speciell gren av en välkänd internationell mafia, som har tillräckligt många intressanta möjligheter att utöva din rätt att begå självmord.
Du kan läsa mer om oss i avsnittet “vem vi är”.
Innan vi tillkännager en lista över våra exklusiva produkter och tjänster med en indikation på deras funktioner och fördelar, uppmanar vi dig att inte ens försöka skriva till oss, ber om att ge dig dessa produkter eller tillhandahålla tjänster gratis.
Vi är en opartisk tjänst som gör affärer vid din död. Du är intresserad av din död, vi är intresserade av pengar. Om du inte har pengar är det ingen mening att skriva till oss, vara nöjd med gratis metoder.

Nu i detalj om varje produkt och tjänst.
E-post – UBTQ@TUTA.IO

Självmordsföremål # 1
Skjutvapen. Endast billiga prover, ingen licens, inget tillstånd. Det kostar verkligen mer än att köpa det i en butik. Som du kan se på bilden och videon nedan är vi specialiserade på försäljning av flera artiklar, nämligen:
* Makarov-pistol 9×18 kaliber (8 avgifter) – $ 1700 USD

How to kill yourself* Makarov pistol Mod. 9×18 kaliber (12 avgifter) $ 1800 USD

How to kill yourself* Pistol CZ99 – 9×19 kaliber (15 avgifter) 2000 $ USD

How to kill yourself* Tula Tokarev 7.62×25 kaliber (8 avgifter) 1700 $ USD

How to kill yourselfHow to kill yourself* AKSU74 5,45 * 39 kaliber (30 avgifter) 2500 $ USD

How to kill yourself

How to kill yourself
Det finns dyrare saker, men vi erbjuder inte dem eftersom det är osannolikt att någon skulle vilja köpa dem för ett huvudskott.
Denna typ av varor för självmord är lämplig för dem som vill dö brutalt och kanske först hämnas på någon eller för smärta, skada, dödligt brott som orsakats honom.
Alternativen för säker leverans av varor kommer att meddelas nedan.

Självmordsföremål # 2
Kaliumcyanid. Det billigaste föremålet.
För industriella ändamål kan ägare till fabriker och anläggningar enkelt köpa den, men den säljs i ton och är inte tillgänglig för vanliga människor. Det är helt enkelt omöjligt att lagligt köpa 1 gram cyanid. Det tillhör kategorin vävnadsandningsblockerare, har en sjätte faroklass och ingår i listan över särskilt farliga giftiga ämnen.
Kaliumcyanid är en av de mest potenta och snabbast verkande organiska gifterna.
Det blir en snabb, enkel död. En favorit självmord, cyanid har alltid varit eftertraktad av spioner och scouter för att dö snabbt innan han fångas och torteras.
Det är viktigt att veta att cyanidförgiftning kommer att bestämmas av en medicinsk expert och du kommer att betraktas som självmord.
Detta gift är inte lämpligt för dem som vill dölja självmord, till exempel för att få ett försäkringsbelopp för sina släktingar. För dessa ändamål har vi speciella gifter och tjänster.
Priset för en enda förpackning är $ 1200 – ämnets volym är 3 gram. Egentligen en trippel servering. Vi säljer inte cyanid i kilo för att inte föda upp konkurrenter från återförsäljare.
Kaliumcyanid har nackdelar. Han dödar snabbt, för snabbt. Du kommer inte att känna fysisk smärta av cyanid, men du kommer att dö med en känsla av realtid, med medvetenheten om vad som händer, och därför finns det en hög sannolikhet för en chock sinnestillstånd. För att få dig att förstå vad vi pratar om kommer vi att ge ett figurativt exempel. Tänk dig att ditt liv är ett sår i vilket en tandad kniv sitter fast.
Kniven måste tas bort för att läka såret.
När det gäller mental chock skulle intag av cyanid vara detsamma som att rycka en tandad kniv ur ett sår.
Detta är vetenskapliga forskares åsikt och det är inte ett axiom.
För mer skonsamma självmordsprodukter, se nedan.

 

Självmordsföremål # 3
“Skonsamt gift”. Kompositionen tillkännages inte. Det är ett tvåkomponentkomplex. Den första komponenten tas oralt och är en superkraftig dos av ett icke-dödligt receptbelagt antidepressivt medel, det har redan modifierats eftersom det dessutom innehåller DHB (ett extrakt av ett ämne från grapefruktjuice). DHB ökar dramatiskt absorptionen av läkemedel som tas i munnen. Således kommer denna kombination på tio minuter att skicka dig till en djup evig lugn där det bara finns dig och evig fred. Detta är dock inte dödligt. Detta är bara den första etappen. Efter att ha tagit den första komponenten har du inte mer än 10 minuter att droppa några droppar av det andra läkemedlet i dina ögon. Det första läkemedlet ger känsla, det andra läkemedlet ger mjuk död. Vi avslöjar inte hemligheten med det andra läkemedlet, eftersom det inte är något du kan köpa på apoteket. Det är ett syntetiskt gift som kommer in i hjärnan så snabbt som möjligt om det droppas i ögonen när ögondropparna faller. Du kan dock droppa ner i näsan, men objektivt sett är det bättre att droppa det i ögonen.
Detta läkemedel är inte smärtsamt, oljigt och orsakar inte en brännande eller stickande känsla.
Död från detta komplex är en välsignad glömska. Medan du smidigt går in i sammet glömska från effekten av det första läkemedlet, stänger det andra läkemedlet smidigt men kompromisslöst av ditt centrala nervsystem.
Troligtvis inser du att du lämnade detta liv mycket senare än din kropp dör. Övergången kommer att bli mjuk, men tyvärr kan vi inte säga vad som väntar dig nästa, för “evig glömska och fred” beror på drogernas verkan, detta betyder inte att du kommer att förbli i detta tillstånd för evigt i ordets bokstavliga betydelse. Vi pratar bara om en trevlig övergång utan dödlig chock och utan fantomsymtom, apati eller rädsla för att en död hjärna kan reproducera ytterligare 10-15 minuter efter döden.
I själva verket garanterar vi att din hjärna inte kommer att kunna förstå döden och inte kommer att kunna skapa postuma 10-15 minuter med kortfilmer om livet och plågan hos dem som var i detta liv.
Priset på detta självmordsmästerverk är $ 5700 USD

Självmordsföremål # 4
Toxiner för speciella ändamål. 1-toxin som orsakar stroke och 2-toxin som orsakar hjärtinfarkt. Dessa är unika toxiner vars verkningsmekanism inte kan bestämmas av en medicinsk expert. Även en betald oberoende undersökning. Verkningsmekanismen, faktumet med avsiktlig förgiftning och resterna av toxinet avslöjar sig inte på något sätt. Döden ser naturlig ut, kommer att uttalas död på grund av hjärtinfarkt / stroke. Valet är ditt.
Detta toxin skapades för att eliminera oönskade människor som inte kan elimineras grovt. En unik produkt från de högsta hjärnorna i vårt kriminella samhälle. Vi förstår mycket väl att ett sådant läkemedel behövs för dem som vill döda någon spårlöst eller kommer att offra sig själva för försäkringsbeloppet för deras död, som kommer att gå till deras nära och kära. Därför är priset lämpligt och inte förhandlingsbart.
Kostnad för 1 dos av läkemedlet – $ 21.000 USD

 

Självmordsföremål # 5
En idealisk kemisk lösning för dem som åtminstone postuum vill uppleva maximalt nöje och nöje. Ditt liv var förmodligen skit och du bestämde dig för att lämna. Men du plågas av irritationen att detta liv var tråkigt, smidigt och saknat något nöje? Du har rätt att få en dödlig effekt som står i proportion till tusentals orgasmer som slås ihop, orimlig ren eufori som bränner ditt sinne och hjärna till aska.
100% dödligt syntetiskt läkemedel utvecklades experimentellt för motsvarande olaglig marknad, men avvisades eftersom … Eftersom det är 100% dödligt och dess otroliga orgasmisk-euforiska kraft deprecieras helt av ett garanterat dödligt utfall. Detta mästerverk, liksom många andra experimentella läkemedel, utvecklades inte alls för dig, utan för massförsäljning till de som älskar toppar. Vi tror att du förstår vilken marknad denna produkt ursprungligen var avsedd för. Naturligtvis fick vi snabbt reda på vem som kan vara intresserad av den här produkten.
Eftersom du behöver döden betyder det att han inte har några brister för dig! Det finns bara ett par mindre biverkningar. Före döden träder läkemedlet i kraft 5 minuter +/- efter intag (eftersom det förstärks med DHB) och orgasmisk eufori kommer att göra dig galen i flera timmar tills du faller i koma och dör av hjärnblödning, vilket känner knappast det för att ditt medvetande kommer att vara i en orkan av förnimmelser och du kommer inte att kunna förstå, förverkliga och uppfatta någonting utom dem. Du kommer att urinera och skit precis under dig, gråta, salivera och skaka i en kontinuerlig orgasmisk kramp. Därför kommer ditt lik inte att vara särskilt rent. Men preliminära tarmrörelser och lavemang rekommenderas starkt.
Om allt detta inte stör dig, kommer läkemedlet att kompensera dig för alla dessa år av ett obetydligt liv genom att i slutändan ge något du inte visste tidigare.
Du kanske tror att du kan klara dig med andra läkemedel som kan köpas mycket billigare och som alla vet om. Vi kommer inte att lura dig, många illegala droger kan verkligen ha en bra effekt, särskilt med en garanterad hög dos. Om du har lite pengar, gå självklart och köp något billigare, det här är din rätt. Vi lever en gång och vi dör en gång. Om du vill få den typ av död du just läst om kostar det dig $ 5700

 

Våra tjänster.
Vi kan inte säga att vi har möjlighet att tillhandahålla våra tjänster på något lands territorium, ändå är listan över länder ganska hög. När det gäller de länder där vi inte har personliga eller partnergrenar till maffian, kan du diskutera detta med oss ​​individuellt. Det är hypotetiskt möjligt för en specialist att lämna. I ett land där vi inte har vårt eget folk är det troligt att våra partners från andra lokala kriminella samhällen kommer att hittas som för en andel kommer att åta sig att utföra några av dessa tjänster.
Vi kan definitivt säga att våra tjänster är relevanta för:
USA
kanada
Storbritannien
Australien
Nya Zeeland
Tyskland
Frankrike
Italien
Spanien
Brasilien
portugal

Låt oss nu lista standardlistan över våra tjänster:

Mord för att få försäkringsskydd.
Betydelsen av tjänsten är ganska tydlig. Du kanske vill använda den här tjänsten av någon annan anledning, men enligt vår offlineupplevelse efterfrågas ofta sådana metoder av de som tidigare har försäkrat sina liv för en stor summa och plötsligt befann sig i en situation där deras familj snarast behöver mycket pengar. I det här fallet är många villiga att offra sig för dessa försäkringsförmåner. Det är inte möjligt att lura försäkringsbolaget med självmord. Endast mord eller olycka kan fungera här.
Denna tjänst är dyr och vi erbjuder två alternativ.
Ett enkelt gatumord med en pistol kommer att se ut som en överraskningsattack i syfte att råna. Det var rån. Försäkringsbolagets anställda borde inte ha skäl att tro att mordet hade andra syften och kan ha planerats medvetet. Därför kommer handlingsplatsen att avtalas i förväg med vår klient, det måste ligga i synfältet för gatuövervakningsvideo, där mord och rån registreras i detalj.
Pris i USA / Kanada / Australien – 25.000 $ USD
Pris i Storbritannien – 30.000 GBP
Pris i Spanien – 25.000 €
Pris i Italien – 20.000 €
Andra länder individuellt.

 

Olycka.
En dyrare metod som innebär en olycka på ditt territorium. Det finns till exempel specialister som har erfarenhet av att simulera situationer med att falla från en trappa hemma och vika en nacke. Det kommer att se ut så här för dig. Efter betalning och godkännande av arbetet kommer en specialist att besöka dig i hemlighet från ögonvittnen. Den här personen väljer en lämplig plats i ditt hus (eller annat föremål), sedan rullar de försiktigt och professionellt din nacke. Det kommer att bli en snabb och smärtsam död. Därefter kommer din kropp, med hänsyn till alla detaljer i terrängen, att placeras i ett troligt läge i förhållande till höstens bana. Detta kommer att skapa en konsekvent bild av händelsen för undersökning. Alla spår av en tredjeparts närvaro och deltagande av en okänd tredje part kommer att elimineras. Den som hittar dig kommer att ringa polisen, platsen kommer att undersökas, alla detaljer dokumenteras. Försäkringsagenter brukar komma fram så fort de får reda på händelsen för att få tid att inspektera platsen. Vi lämnar inte den minsta chansen för överlagt självmord. Detta är en premiumtjänst som hanteras av en utbildad person. Allt detta är en del av mafias dagliga praxis och är en populär metod i våra samhällen.
Metoden är variabel och inte den enda, men den är den mest pålitliga och tidstestade.
Servicepris
Pris i USA / Kanada / Australien – 100.000 $ USD
Pris i Storbritannien – 120.000 GBP
Pris i Spanien – 100.000 €
Pris i Italien – 80.000 €
Andra länder individuellt.

Detta avslutar listan över våra streamingtjänster.
Vi kan överväga särskilda önskemål från vilken gourmet som helst som vill dö som ett offer för Hannibal Lector eller på något annat intressant sätt.
Men du måste veta, komma ihåg och inte glömma det viktigaste. Vi gör affärer och bara affärer. Vi är absolut inte intresserade av dina förvrängda fantasier, livsproblem och skäl för att dö. Om du skriver till oss oförskämt och ber dig tillhandahålla tjänster gratis eller att ge dig varor, blockeras du omedelbart. Vårt mål är att sälja din död till dig, inte att agera som ett freebiebrott.
Vi är inte dina vänner.
Vi är inte en psykologisk hjälp hotline för dig.
Vi kommer inte att underhålla dig genom att prata om dina fantasier medan du onanerar framför din datorskärm när du läser denna korrespondens.
Vi får en enorm mängd skräppost från perversa och psykos, så en konversation som inte är affärsmässig kommer att avslutas mycket snabbt.
Och nu kommer vi att rösta de fakta som du måste förstå och acceptera som regel innan du kontaktar oss.
1) Vi accepterar endast betalningar med kryptovaluta.
2) Betalning på 100% sker före, inte efter. Det finns inga andra alternativ som är acceptabla för oss. Ingen betalning på plats från hand till hand.
3) Du blir ENDAST vår fulla kund efter betalning. Fram till dess är du bara en intresserad person som antingen vill ha en freebie eller skriva i syfte att förvränga fantasier och onanera till korrespondensen.
4) Leverans av varor över hela världen utförs av transportföretag som DHL. Våra avsändare är inte anslutna till oss på något sätt, vi anställer dem anonymt på Internet. Det är inte meningsfullt för polisen att kvarhålla avsändaren eftersom han hämtar våra varor i cachen och sedan skickar dem med sitt pass.
5) Våra toxiner och “vitaminer” skickas i speciella flerskiktsbehållare där cayennepepparimpregnering, citrusolja, klorpulver finns mellan skikten. Detta garanterar 100% skydd mot hundtulltjänster.
6) Skjutvapen avfettas med aceton för att ta bort den karakteristiska lukten, placeras sedan i en behållare med syntetisk olja och förseglas. Sedan kommer ett lager peppar och klorpulver. Därefter placeras behållaren i en specialpåse som skyddar skannrar och röntgenstrålar. Ett sådant paket skickas under täckmantel av en bunt böcker (till exempel) och det kan inte detekteras varken med röntgenstrålar eller skannrar eller av hundhundar.
7) Du kommer att få ett spårningsnummer för sändningen och kommer att kunna spåra paketet.
Vår kontakt E-post visas på bilden.

 

Kort om oss.
Vi är den internationella grenen av den världsberömda maffian, vars namn och nationalitet du inte behöver veta.
Varje brottssyndikat strävar efter att få maximalt belopp. De flesta av maffianernas intressen är offline, men på 2000-talet är det vettigt att utöka sina aktiviteter med hjälp av Internet. Vår gren övervakar just det projekt som du studerar för närvarande på vår webbplats.
Tack vare anonyma virtuella offshore-servrar och kryptovalutor lanserade vi ett projekt med betalda tjänster som efterfrågas i samhället för människor som vill döda sig själva och begå självmord.
Vi har samlat ett antal sällsynta och unika produkter och tjänster som du kan döda dig själv smärtfritt och begå självmord utan smärta och lidande.
Detta exklusiva publiceras på huvudsidan på vår webbplats, men hoppas inte på en freebie eller på en produkt för ett par dollar, för fattiga människor utan pengar, vi kan bara erbjuda en gratis del av vår webbplats som du hittar i sidmenyn. Vi ber dig att inte skriva till oss och ber dig ge våra varor och tillhandahålla tjänster gratis. Vi gör affärer vid din död, men vi är inte en oas av barmhärtighet. Dina plågor och svårigheter i livet kan lösas gratis och om du inte har pengar finns det en tröstsektion för dig.
När det gäller våra varor och tjänster tjänar vi pengar på det vi har i överflöd och efterfrågas inte av någon anledning. Till exempel är kaliumcyanid ett eftertraktat tillförlitligt gift som inte kan köpas lagligt i en liten volym, men vi har helt enkelt några industrianläggningar där cyanid används i ton. För oss kostar det inte en cent, vi tar det därifrån så mycket som vi vill. Men det betyder inte att du kan skriva till oss och ber om att ge ett par gram gratis bara för att du så vill.
Vill du ha en enkel och pålitlig snabb död? Köp det.
Eller hoppa ut genom fönstret från 20: e våningen gratis.

Självmord gratis!
Några av dessa metoder är uppenbara, och deras huvudsakliga funktion är att de är gratis, tillgängliga eller billiga.
I själva verket är de inte lämpliga för många eftersom det är läskigt, oförskämt, opålitligt, inte vackert och ofta smärtsamt.
Komma igång.
1) Hög droppe. Hoppa inte från bron i vattnet, garanterad död kan garanteras 100% om höjden är +/- 20 våningar, och under dig kommer du inte att vänta av vatten eller jord utan betong. Några sekunder med flyg och du är inte längre.
Nackdelar med metoden: det är svårt att bestämma sig för att hoppa Skräck i sinnet under flygningen och den troliga uthålligheten av denna känsla även under en tid efter döden. Ett helt motbjudande lik som du förmodligen kommer att se själv när själen är skild från kroppen. Och tillsammans med detta kommer du att se reaktionerna från dina bekanta, vänner och släktingar. Det är obehagligt.
2) Själva hängningen. Arbetsmetod. Internet är fullt av instruktioner. Du får kvävning av kvävning om du inte bryter nacken genom att hoppa med ett rep utan bara hänger genom att kasta stödet under dina fötter. Byxor fulla av skit och piss. Det hemska ansiktet på en upphängd man.
3) Längsgående ven-dissektion. Detta fungerar genom att öppna venerna på längden, inte tvärs över. För att förhindra att blod koagulerar efter att venerna har öppnats är det nödvändigt att ligga i ett varmt bad med händerna i det. Du går snabbt och försiktigt ut och dör. Metoden är en av de bästa bland de fria. Nackdelar: att skära vener är smärtsamt och smärtsamt, de flesta kan knappt klippa åtminstone huden, eller snarare till och med repa. Det är läskigt, smärtsamt och obehagligt på instinktnivå. Förmodligen i ett tillstånd av alkoholförgiftning är detta lättare att göra.
4) Sovpiller. Metoden är bra och fungerar, men det är svårt att få ett recept på ett riktigt kraftfullt sovpiller. Att hitta en verkligt dödlig dos är också svår. Om du misslyckas kan du sova i ett par dagar och sedan må dåligt i ytterligare ett par veckor. Om du hittas kommer ambulansen att pumpa ut dig. Överdosering av sömntabletter är en populär metod, men det misslyckas ofta. Det är viktigt att förstå att detta inte är gift och inte skapades för döden utan för sömn. Du kan bara dö av ett mycket kraftfullt läkemedel som inte kan köpas utan recept, och även med recept kan det hända att ett paket inte räcker för dig.
5) Kolmonoxid. Motbjudande metod. Om du har en bil kan du ansluta en trädgårdsslang till avgasröret och stoppa den andra änden av slangen i bilrutan. Alla andra fönster måste vara stängda. Sätt dig bakom ratten och slå på motorn. För att accelerera, tryck på tomgångspedalen flera gånger. Sitt och dö. Nackdelar: Det är svårt, du kommer att få svår huvudvärk, hosta och kvävning. Men snart kommer det att ta slut och du kommer att förlora medvetandet och dö.

 

Vi kan fortsätta denna lista, men detta kommer bara att vara en lista över analoger av ovanstående metoder för mekaniskt eller kemiskt självmord.
Mekaniska metoder för självmord: kasta dig själv under ett tåg, klipp halspulsåren i nacken, kväva dig själv med en halsduk …
Kemiska metoder för självmord: drick kaustisk soda (lös upp din mage smärtsamma död), drick metylalkohol, drick eller ta någon hjärtglykosid. Många saker kan döda dig och göra dig hjälplös ogiltig. Döden från olika typer av kemikalier eller läkemedel är vanligtvis smärtsam och långvarig.

Hur man begår självmord
Hur man dödar sig själv
Hur man dödar sig själv snabbt och smärtfritt helt smärtfritt
Hur man dödar sig själv utan att lida på ett tillförlitligt sätt
Hur man begår självmord utan smärta på ett helt smärtfritt och tillförlitligt sätt
Den bästa självmordsmetoden utan smärta och ångest
Den bästa metoden att snabbt döda dig själv för att inte lida
De bästa sätten att döda dig själv
Det mest smärtfria och snabbaste sättet att döda dig själv
Det mest smärtfria och snabbaste sättet att begå självmord
Hur man dödar sig själv så att det inte känns som självmord
Hur man förgiftar dig själv för att dö
Hur man dödar sig själv så att ingen förstår att detta är självmord
Hur man dödar sig själv så att släktingar får pengar från försäkringsbolaget och det inte finns några tecken på självmord
Sovpiller för självmord
Vilka sömntabletter kan du ta för att döda dig själv
Självmordsgift
Vilket gift att dricka för att dö snabbt och utan smärta
Det säkraste sättet att begå självmord

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *