Categories
Uncategorised

Si të vrasësh veten – Si të bëjmë vetëvrasje shpejt dhe pa dhimbje

Si të vrasësh veten – Si të bëjmë vetëvrasje shpejt dhe pa dhimbje

Si të vrisni veten shpejt dhe pa dhimbje të bëni vetëvrasje një mënyrë e thjeshtë për të lënë jetën pa vuajtur mënyrën më të lehtë.

Ju keni të drejtë të kontrolloni jetën tuaj. Çdo e drejtë është e drejtë e një personi të fortë sepse njerëzit e dobët nuk kanë të drejta.
Një paragjykim i vendosur shoqëror ju dikton rregulla, duke u përpjekur t’ju mohojë lirinë e zgjedhjes. Ata ju frikësojnë me dënim edhe për përfundimin e qëllimshëm të jetës, ju frikësojnë me ferr dhe mundime të përjetshme. Një mashtrim tipik i mbretërve dhe sundimtarëve, të cilët nuk janë fitimprurës për skllevërit e tyre për t’i lënë ata në mënyrë të pakthyeshme.
Ju mund të gjeni shumë ide në Internet se si t’i jepni fund jetës tuaj. Shumica e tyre janë torturuese, të dhimbshme ose jo të besueshme. Disa prej tyre janë botuar në seksionin “metodat falas” të faqes sonë të internetit.
Shërbimi ynë i paligjshëm e bën biznesin e tij mbi sigurimin e mallrave dhe shërbimeve të paguara, por ekskluzive dhe të besueshme për vetë-shkatërrim.
Ne jemi një degë e veçantë e një mafie të njohur ndërkombëtare, e cila ka mjaft mundësi interesante për të ushtruar të drejtën tuaj për të kryer vetëvrasje.
Ju mund të lexoni më shumë rreth nesh në seksionin “kush jemi”.
Para se të shpallim një listë të produkteve dhe shërbimeve tona ekskluzive me një tregues të veçorive dhe përfitimeve të tyre, ne ju kërkojmë me forcë që të mos përpiqeni as të na shkruani, duke u lutur t’ju jepni këto produkte ose të ofroni shërbime falas.
Ne jemi një shërbim i paanshëm që bëjmë biznes në vdekjen tuaj. Ju jeni të interesuar për vdekjen tuaj, ne jemi të interesuar për paratë. Nëse nuk keni para, atëherë nuk ka kuptim të na shkruani, jini të kënaqur me metodat falas.

Tani në detaje për secilin produkt dhe shërbim.
E-mail – [email protected]

Artikulli i vetëvrasjes # 1
Armë zjarri. Vetëm mostra të lira, pa licencë, pa leje. Sigurisht që kushton më shumë sesa blerja në një dyqan. Siç mund ta shihni në foto dhe video më poshtë, ne jemi të specializuar në shitjen e disa artikujve, përkatësisht:
* Makarov pistoletë kalibër 9×18 (8 akuza) – $ 1700 dollarë

How to kill yourself* Makarov pistoletë Mod. Kalibër 9×18 (12 tarifa) 1800 dollarë dollarë

How to kill yourself* Pistoletë CZ99 – kalibër 9×19 (15 karikime) 2000 $ USD

How to kill yourself* Tula Tokarev kalibër 7.62×25 (8 akuza) 1700 $ USD

How to kill yourselfHow to kill yourself* Kalibër AKSU74 5,45 * 39 (30 karikime) 2500 $ USD

How to kill yourselfHow to kill yourselfKa artikuj më të shtrenjtë, por ne nuk i ofrojmë pasi nuk ka gjasa që dikush do të dëshironte t’i blinte për hir të një koke.
Ky lloj i mallrave për vetëvrasje është i përshtatshëm për ata që duan të vdesin barbarisht, dhe mbase së pari marrin hak ndaj dikujt ose për dhimbjen, dëmin, veprën fatale të shkaktuar atij.
Opsionet për shpërndarjen e sigurt të mallrave do të shpallen më poshtë.

Pika e vetëvrasjes # 2
Cianid kaliumi. Artikulli më i lirë nga të gjithë.
Për qëllime industriale, pronarët e fabrikave dhe impianteve mund ta blejnë lehtë, megjithatë, shitet në ton dhe nuk është në dispozicion për njerëzit e zakonshëm. Simplyshtë thjesht e pamundur të blini legalisht 1 gram cianid. Ai i përket kategorisë së bllokuesve të frymëmarrjes së indeve, ka një klasë të 6-të të rrezikut dhe përfshihet në listën e substancave toksike veçanërisht të rrezikshme.
Cianuri i kaliumit është një nga helmet organike më të fuqishme dhe me veprim më të shpejtë.
Do të jetë një vdekje e shpejtë, e lehtë. Një vetëvrasje e preferuar, cianidi është kërkuar nga spiunët dhe skautët në çdo kohë për të vdekur shpejt përpara se të kapeshin dhe torturoheshin.
Importantshtë e rëndësishme të dini se helmimi me cianid do të përcaktohet nga një ekspert mjekësor dhe ju do të konsideroheni vetëvrasës.
Ky helm nuk është i përshtatshëm për ata që duan të fshehin faktin e vetëvrasjes, për shembull, për të marrë një shumë të sigurimit për të afërmit e tyre. Për këto qëllime, ne kemi helme dhe shërbime të veçanta.
Çmimi i një pakete të njëhershme është 1200 dollarë – vëllimi i substancës është 3 gram. Në fakt, një shërbim i trefishtë. Ne nuk e shesim cianidin në kilogram, në mënyrë që të mos shumojmë konkurrentë të tregtarëve.
Cianuri i kaliumit ka disavantazhe. Ai vret shpejt, shumë shpejt. Ju nuk do të ndjeni dhimbje fizike nga cianidi, por do të vdisni me një ndjenjë të kohës reale, me vetëdijen për atë që po ndodh, dhe ekziston një probabilitet i lartë i një gjendje shoku të mendjes. Për t’ju bërë të kuptoni se për çfarë po flasim, ne do të japim një shembull figurativ. Imagjinoni që jeta juaj është një plagë në të cilën është ngulur një thikë e dhëmbëzuar.
Thika duhet të hiqet për të shëruar plagën.
Për sa i përket shokut mendor, marrja e cianidit do të ishte e njëjtë me heqjen e thikës së dhëmbëzuar nga plaga.
Ky është mendimi i studiuesve shkencorë dhe nuk është aksiomë.
Për produkte më të buta vetëvrasëse, shihni më poshtë.

 

Pika e vetëvrasjes # 3
“Helm i butë”. Përbërja nuk shpallet. Isshtë një kompleks me dy përbërës. Komponenti i parë merret me gojë dhe është një dozë super e fuqishme e një antidepresivi me recetë jo vdekjeprurëse, ai tashmë është modifikuar pasi përmban gjithashtu DHB (ekstrakt i një substance nga lëngu i grejpfrutit). DHB rrit në mënyrë dramatike thithjen e çdo produkti medicinal të marrë me gojë. Kështu, ky kombinim për 10 minuta do t’ju dërgojë në qetësinë e thellë të përjetshme në të cilën jeni vetëm ju dhe paqen e përjetshme. Sidoqoftë, kjo nuk është fatale. Kjo është vetëm faza e parë. Pas marrjes së këtij përbërësi të parë, nuk keni më shumë se 10 minuta për të pikuar disa pika të ilaçit të dytë në sytë tuaj. Ilaçi i parë siguron ndjesi, ilaçi i dytë siguron vdekje të butë. Ne nuk e zbulojmë sekretin e ilaçit të dytë, pasi nuk është diçka që mund ta blini në farmaci. Isshtë një helm sintetik që hyn në tru sa më shpejt të jetë e mundur nëse hidhet në sy ndërsa pikat e syve. Sidoqoftë, mund të futeni në hundë, por objektivisht është më mirë ta hidhni atë në sy.
Ky ilaç nuk është i dhimbshëm, me vaj dhe nuk do të shkaktojë ndjesi djegieje ose ndjesi shpimi gjilpërash.
Vdekja nga ky kompleks është një harresë e bekuar. Ndërsa shkoni pa harruar në harresën prej kadifeje nga efekti i ilaçit të parë, ilaçi i dytë çaktivizon, por pa kompromis, sistemin tuaj nervor qendror.
Më shumë gjasa, ju e kuptoni që keni lënë këtë jetë shumë më vonë sesa trupi juaj vdes. Tranzicioni do të jetë i butë, por fatkeqësisht nuk mund të themi se çfarë ju pret më tej, sepse “harresa e përjetshme dhe paqja” është për shkak të veprimit të barnave, kjo nuk do të thotë që ju do të qëndroni në këtë gjendje përgjithmonë në kuptimin e drejtpërdrejtë të fjalës. Po flasim vetëm për një tranzicion të këndshëm pa tronditje vdekjeprurëse dhe pa agoni fantazmë, apati ose frikë se truri i vdekur mund të riprodhohet edhe për 10-15 minuta pas vdekjes.
Në fakt, ne garantojmë që truri juaj nuk do të jetë në gjendje të kuptojë vdekjen dhe nuk do të jetë në gjendje të gjenerojë 10-15 minuta pas vdekjes të filmave të shkurtër për jetën e jetuar dhe mundimin e atyre që ishin në këtë jetë.
Çmimi i kësaj kryevepre vetëvrasëse është $ 5700 USD

Pika e vetëvrasjes # 4
Toksina për qëllime të veçanta. 1-Toksina që shkakton goditje në tru dhe 2-toksina që shkakton sulmin në zemër. Këto janë toksina unike, mekanizmi i veprimit i të cilave nuk mund të përcaktohet nga një ekspert mjekësor. Edhe një provim i pavarur me pagesë. Mekanizmi i veprimit, fakti i helmimit të qëllimshëm dhe mbetjet e toksinës nuk e zbulojnë veten në asnjë mënyrë. Vdekja duket e natyrshme, do të shqiptohet vdekja për shkak të sulmit në zemër / goditjes në tru. Zgjedhja është e juaja.
Kjo toksinë u krijua për të eleminuar njerëzit e padëshiruar të cilët nuk mund të eliminohen vrazhdë. Një produkt unik nga mendjet më të larta të komunitetit tonë kriminal. Ne e kuptojmë mirë se një ilaç i tillë është i nevojshëm për ata që duan të vrasin dikë pa gjurmë, ose do të sakrifikojnë veten për shumën e sigurimit për vdekjen e tyre, e cila do të shkojë për të dashurit e tyre. Prandaj, çmimi është i përshtatshëm dhe jo i negociueshëm.
Kostoja e 1 dozë të ilaçit – $ 21,000 USD

 

Artikulli i vetëvrasjes # 5
Një zgjidhje ideale kimike për ata që duan të paktën pas vdekjes të përjetojnë kënaqësi dhe kënaqësi maksimale. Jeta juaj ndoshta ishte mut dhe vendosët të largoheni. Por ju mundoheni nga bezdia që kjo jetë ishte e shurdhër, e qetë dhe pa ndonjë kënaqësi? Ju keni të drejtë të merrni një efekt vdekjeprurës në përpjesëtim me mijëra orgazma të bashkuara, një eufori e pastër e paarsyeshme që djeg mendjen dhe trurin tuaj në hi.
Droga sintetike 100% Lethal u krijua eksperimentalisht për tregun e paligjshëm përkatës, por u refuzua sepse … Për shkak se është 100% vdekjeprurëse dhe fuqia e saj e pabesueshme orgazmike-euforike amortizohet plotësisht nga një rezultat vdekjeprurës i garantuar. Kjo kryevepër, si shumë ilaçe të tjera eksperimentale, nuk u zhvillua aspak për ju, por për shitje masive tek ata që i duan lartësitë. Ne mendojmë se e kuptoni se për çfarë tregu ishte menduar fillimisht ky produkt. Sigurisht, ne shpejt kuptuam se kush mund të interesohej për këtë produkt.
Meqenëse ju keni nevojë për vdekje, do të thotë se ai nuk ka asnjë mangësi për ju! Ekzistojnë vetëm disa efekte anësore të vogla. Para vdekjes, ilaçi hyn në fuqi 5 minuta +/- pas marrjes (pasi është rritur me DHB) dhe euforia orgazmike do t’ju çmendë për disa orë derisa të bini në koma dhe të vdisni nga një hemorragji cerebrale, e cila vështirë se e ndjeni sepse vetëdija juaj do të jetë në një stuhi ndjesish dhe nuk do të jeni në gjendje të kuptoni, kuptoni dhe perceptoni asgjë përveç tyre. Ju do të urinoni dhe do të mutoni menjëherë, do të qani, pështyni dhe dridheni në një konvulsion të vazhdueshëm orgazmik. Prandaj, kufoma juaj do të gjendet jo shumë e pastër. Sidoqoftë, lëvizjet paraprake të zorrëve dhe një klizmë rekomandohen shumë.
Nëse e gjithë kjo nuk ju shqetëson, atëherë ilaçi do t’ju kompensojë për të gjitha ato vite të një jete të parëndësishme duke dhënë në fund diçka që nuk e dinit më parë.
Ndoshta ju mendoni se mund të kaloni me disa barna të tjerë që mund të blihen shumë më lirë dhe për të cilët të gjithë dinë. Ne nuk do t’ju mashtrojmë, me të vërtetë, shumë ilaçe të paligjshme mund të kenë një efekt të mirë, veçanërisht me një dozë të lartë të garantuar. Nëse keni pak para, atëherë natyrisht shkoni dhe blini diçka më lirë, kjo është e drejta juaj. Jetojmë një herë dhe vdesim një herë. Nëse doni të merrni llojin e vdekjes për të cilën sapo keni lexuar, atëherë do t’ju kushtojë 5700 dollarë

 

Shërbimet tona
Ne nuk mund të themi se kemi mundësinë të ofrojmë shërbimet tona në territorin e ndonjë vendi, megjithatë lista e vendeve është mjaft e lartë. Sa për vendet në të cilat ne nuk kemi degë personale ose partnere të mafies, atëherë ju mund ta diskutoni këtë me ne individualisht. Hypshtë e mundur hipotetikisht që një specialist të largohet. Në një vend ku nuk kemi njerëzit tanë, ka të ngjarë që partnerët tanë nga bashkësitë e tjera lokale kriminale të gjenden të cilët, për një pjesë, do të marrin përsipër të kryejnë disa nga këto shërbime.
Ne patjetër mund të themi se shërbimet tona janë të rëndësishme për:
SHBA
Kanada
Britania e Madhe
Australi
Zelanda e Re
Gjermania
Franca
Italia
Spanja
Brazili
Portugalia

Tani le të rendisim listën standarde të shërbimeve tona:

Vrasje për të marrë mbulim sigurimi.
Kuptimi i shërbimit është mjaft i qartë. Ju mund të dëshironi ta përdorni këtë shërbim për ndonjë arsye tjetër, por në përvojën tonë jashtë linje, metoda të tilla shpesh kërkohen nga ata që më parë kanë siguruar jetën e tyre për një sasi të madhe dhe papritmas u gjendën në një situatë ku familjes së tyre u duhen urgjentisht shumë para. Në këtë rast, shumë janë të gatshëm të sakrifikojnë veten e tyre për këto përfitime të sigurimit. Nuk do të jetë e mundur të mashtrohet kompania e sigurimeve me vetëvrasje. Vetëm vrasja ose aksidenti mund të funksionojnë këtu.
Ky shërbim është i shtrenjtë dhe ne ofrojmë dy mundësi.
Një vrasje e thjeshtë në rrugë me një pistoletë do të duket si një sulm i befasishëm me qëllim grabitje. Ishte grabitje. Punonjësit e ndërmarrjeve të sigurimeve nuk duhet të kenë arsye të besojnë se vrasja kishte qëllime të tjera dhe mund të ishte planifikuar qëllimisht. Prandaj, skena e veprimit do të bihet dakord paraprakisht me klientin tonë, duhet të jetë në fushën e shikimit të videos së mbikëqyrjes në rrugë, ku fakti i vrasjes dhe grabitjes do të regjistrohet në detaje.
Çmimi në SHBA / Kanada / Australi – 25.000 $ USD
Çmimi në MB – 30.000 GBP
Çmimi në Spanjë – 25.000 €
Çmimi në Itali – 20.000 €
Vende të tjera individualisht.

 

Aksident.
Një metodë më e shtrenjtë që përfshin një aksident në territorin tuaj. Për shembull, ka specialistë që kanë përvojë në simulimin e situatave të rënies nga një shkallë në shtëpi dhe palosjen e qafës. Do ju duket kështu. Pas pagesës dhe miratimit të punës, një specialist do të vijë t’ju vizitojë fshehurazi nga dëshmitarët okularë. Ky person do të zgjedhë një vend të përshtatshëm në shtëpinë tuaj (ose objekt tjetër), atëherë ata do të rrotullojnë butësisht dhe profesionalisht qafën tuaj. Do të jetë një vdekje e shpejtë dhe e dhimbshme. Pas kësaj, trupi juaj, duke marrë parasysh të gjitha detajet e terrenit, do të vendoset në një pozicion të besueshëm në lidhje me rrugën e rënies. Kjo do të krijojë një pasqyrë të qëndrueshme të incidentit për shqyrtim. Të gjitha gjurmët e pranisë së një pale të tretë dhe pjesëmarrja e një pale të tretë të panjohur do të eliminohen. Kush ju gjen do të thërrasë policinë, vendi do të kontrollohet, të gjitha detajet janë të dokumentuara. Agjentët e sigurimeve zakonisht kanë tendencë të arrijnë sa më shpejt që të mësojnë për incidentin në mënyrë që të kenë kohë për të inspektuar vendin e ngjarjes. Ne nuk do të lëmë shansin më të vogël për vetëvrasje të paramenduar. Ky është një shërbim premium që do të trajtohet nga një person i trajnuar. E gjithë kjo është pjesë e praktikës së përditshme të mafies dhe është një metodë popullore në komunitetet tona.
Metoda është e ndryshueshme dhe jo e vetmja, por është më e besueshmja dhe e testuar në kohë.
Çmimi i shërbimit
Çmimi në SHBA / Kanada / Australi – 100.000 $ USD
Çmimi në MB – 120.000 GBP
Çmimi në Spanjë – 100.000 €
Çmimi në Itali – 80.000 €
Vende të tjera individualisht.

Kjo përfundon listën e shërbimeve tona standarde të transmetimit.
Ne mund të shqyrtojmë kërkesa të veçanta nga çdo gustator që dëshiron të vdesë si viktimë e Hannibal Lector ose në ndonjë mënyrë tjetër interesante.
Por duhet ta dini, mos harroni dhe mos harroni gjënë kryesore. Ne bëjmë biznes dhe vetëm biznes. Ne absolutisht nuk jemi të interesuar për fantazitë tuaja të çoroditura, problemet e jetës dhe arsyet e vdekjes. Nëse na shkruani me paturpësi duke u lutur t’ju ofrojmë shërbime falas ose t’ju japim mallra, atëherë do të bllokoheni menjëherë. Qëllimi ynë është që t’ju shesim vdekjen tuaj, jo të veprojmë si një krim freebie.
Ne nuk jemi miqtë tuaj.
Ne nuk jemi një linjë telefonike e ndihmës psikologjike për ju.
Ne nuk do t’ju argëtojmë duke folur për fantazitë tuaja ndërsa ju masturboheni para ekranit të kompjuterit tuaj ndërsa lexoni këto letërkëmbime.
Ne marrim një sasi të madhe spam nga pervers dhe psikologë, kështu që një bisedë jo biznesi do të përfundojë shumë shpejt.
Dhe tani ne do të shprehim faktet që duhet t’i kuptoni dhe t’i pranoni si rregull para se të na kontaktoni.
1) Ne pranojmë pagesa vetëm me kriptovalutë.
2) Pagesa prej 100% ndodh para, jo pas. Nuk ka mundësi të tjera që janë të pranueshme për ne. Asnjë pagesë në vend nga dora në dorë.
3) Ju bëheni klienti ynë i plotë VETEM pas pagesës. Deri atëherë, ju jeni thjesht një person i interesuar që ose dëshiron një freebie ose shkruan për qëllime fantazish të çoroditura, duke masturbuar deri në vetë faktin e korrespondencës.
4) Dorëzimi i mallrave në të gjithë botën kryhet nga kompani transporti të tilla si DHL. Dërguesit tanë nuk janë të lidhur me ne në asnjë mënyrë, ne i punësojmë ata në mënyrë anonime në Internet. Ndalimi i dërguesit nuk ka kuptim për policinë, pasi ai i merr mallrat tona në arkë dhe më pas i dërgon me pasaportën e tij.
5) Toksinat dhe “vitaminat” tona dërgohen në kontejnerë të veçantë me shumë shtresa, ku ngopja me piper kajene, vaj agrumesh, pluhur klori përmbahen midis shtresave. Kjo garanton mbrojtje 100% nga shërbimet doganore të qenit.
6) Armët e zjarrit para-degresohen me aceton për të hequr erën karakteristike, pastaj vendosen në një enë me vaj sintetik dhe mbyllen. Pastaj vjen një shtresë piper dhe pluhur klori. Pas kësaj, kontejneri vendoset në një qese të veçantë që mbron skanuesit dhe rrezet X. Një paketë e tillë dërgohet nën maskën e një pirgu librash (për shembull) dhe nuk mund të zbulohet as nga rrezet X, as nga skanuesit, ose nga qentë e qenve.
7) Ju do të merrni një numër përcjellës të dërgesës dhe do të jeni në gjendje të gjurmoni pakon.
Emaili ynë i kontaktit tregohet në foto.

 

Shkurtimisht rreth nesh.
Ne jemi dega ndërkombëtare e mafies me famë botërore, emrin dhe kombësinë e së cilës nuk keni nevojë ta dini.
Çdo sindikatë e krimit përpiqet të marrë shumën maksimale të parave. Shumica e interesave të mafies janë jashtë linje, por në shekullin 21 me të vërtetë ka kuptim të zgjerojnë aktivitetet e tyre duke përdorur internetin. Dega jonë mbikëqyr vetë projektin që ju po studioni aktualisht në faqen tonë të internetit.
Falë serverave anonimë virtualë në det të hapur dhe kriptomonedhave, ne filluam një projekt të shërbimeve me pagesë të kërkuar në shoqëri për njerëzit që duan të vrasin veten dhe të bëjnë vetëvrasje.
Ne kemi mbledhur një numër të mallrave dhe shërbimeve të rralla dhe unike me të cilat ju mund të vrisni veten pa dhimbje dhe të bëni vetëvrasje pa dhimbje dhe vuajtje.
Ky ekskluziv është botuar në faqen kryesore të faqes tonë, por mos shpresoni për një falas ose për një produkt për disa para, për njerëzit e varfër pa para, ne mund të ofrojmë vetëm një pjesë falas të faqes tonë që do ta gjeni në menunë e faqes. Ju lutemi që të mos na shkruani duke ju lutur që t’ju japim mallrat tona dhe të ofroni shërbime falas. Ne bëjmë biznes me vdekjen tënde, por nuk jemi një oaz mëshire. Mundimet dhe vështirësitë tuaja të jetës mund të zgjidhen falas, dhe nëse nuk keni para, atëherë ka një seksion ngushëllues për ju.
Sa i përket mallrave dhe shërbimeve tona, ne fitojmë para nga ato që kemi me bollëk dhe nuk kërkohen për asnjë arsye. Për shembull, cianuri i kaliumit është një helm i lakmueshëm dhe i besueshëm që nuk mund të blihet legalisht në sasi të vogla, por ne thjesht kemi disa impiante industriale në të cilat përdoret cianuri në ton. Për ne nuk kushton asnjë cent, ne e marrim nga atje sa të duam. Por kjo nuk do të thotë që ju mund të na shkruani duke u lutur të jepni disa gramë falas vetëm sepse aq shumë dëshironi.
Dëshironi një vdekje të shpejtë dhe të lehtë? Bleje.
Ose hidheni nga dritarja nga kati i 20-të falas.

Vetëvrasje falas!
Disa nga këto metoda janë të dukshme, dhe tipari kryesor i tyre është se ato janë falas, të disponueshme ose të lira.
Në të vërtetë, ato nuk janë të përshtatshme për shumë sepse është e frikshme, e vrazhdë, jo e besueshme, jo e bukur dhe shpesh e dhimbshme.
Fillimi
1) Rënie e lartë. Mos hidheni nga ura në ujë, vdekja e garantuar mund të sigurohet 100% nëse lartësia është +/- 20 kate, dhe më poshtë nuk do të priteni nga uji ose toka, por betoni. Disa sekonda fluturimi dhe nuk jeni më.
Disavantazhet e metodës: është e vështirë të vendosësh të hidhesh. Tmerr në mendje gjatë fluturimit dhe qëndrueshmëria e mundshme e kësaj ndjesie edhe për ca kohë pas vdekjes. Një kufomë plotësisht e neveritshme që ndoshta do ta shihni vetë kur shpirti të ndahet nga trupi. Dhe së bashku me këtë, ju do të shihni reagimin e të njohurve tuaj, miqve dhe të afërmve. Shtë e pakëndshme.
2) Varet vetë. Metoda e punës. Interneti është plot udhëzime. Ju sigurohet agonia e asfiksisë nëse nuk e thyeni qafën duke u hedhur me një litar, por thjesht varni duke hedhur mbështetësin nën këmbët tuaja. Pantallona plot mut dhe pshurr. Fytyra e tmerrshme e një burri të varur.
3) Diseksioni gjatësor i venës. Kjo funksionon duke hapur venat për së gjati, jo përtej. Në mënyrë që të parandaloni mpiksjen e gjakut pas hapjes së venave, është e nevojshme të shtriheni në një banjë të nxehtë me duart në të. Ju shpejt dhe butësisht kaloni dhe vdisni. Metoda është një nga më të mirat midis atyre falas. Disavantazhet: prerja e venave është e dhimbshme dhe e dhimbshme, shumica e njerëzve mezi janë në gjendje të presin të paktën lëkurën, ose më mirë madje edhe të gërvishten. Shtë e frikshme, e dhimbshme dhe e pakëndshme në nivelin e instinktit. Ndoshta në një gjendje të dehjes alkoolike, kjo është më e lehtë për tu bërë.
4) Tabletat e gjumit. Metoda është e mirë dhe funksionon, por marrja e një recete për një pilulë gjumi me të vërtetë të fuqishme është e vështirë. Gjetja e një doze vërtet vdekjeprurëse është gjithashtu e vështirë. Nëse dështoni, atëherë mund të flini për dy ditë dhe më pas të ndiheni keq për dy javë të tjera. Nëse gjendeni, ambulanca do t’ju nxjerrë jashtë. Mbidozimi i tabletave të gjumit është një metodë popullore, por shpesh dështon. Importantshtë e rëndësishme të kuptohet se ky nuk është helm dhe nuk është krijuar për vdekje, por për gjumë. Mund të vdisni vetëm nga një ilaç shumë i fuqishëm që nuk mund të blihet pa recetë, madje edhe me recetë, një paketë mund të mos jetë e mjaftueshme për ju.
5) Monoksid karboni. Metoda e neveritshme. Nëse keni një makinë, mund të lidhni një çorape kopshti me tubin e shkarkimit dhe të fusni skajin tjetër të zorrës në dritaren e makinës. Të gjitha dritaret e tjera duhet të jenë të mbyllura. Hidhni pas timonit dhe ndizni motorin. Për të përshpejtuar, shtypni pedalin e gazit në punë disa herë. Uluni dhe vdisni. Disavantazhet: excshtë torturuese, do të merrni dhimbje koke të forta, kollitje dhe mbytje. Sidoqoftë, së shpejti ajo do të marrë fund dhe ju do të humbni vetëdijen dhe do të vdisni.

 

Ne mund ta vazhdojmë këtë listë, por kjo do të jetë vetëm një listë e analogëve të metodave të mësipërme të vetëvrasjes mekanike ose kimike.
Metodat mekanike të vetëvrasjes: hidheni poshtë një treni, prisni arteriet karotide në qafë, mbyteni veten tuaj me një shall …
Metodat kimike të vetëvrasjes: pini sodë kaustike (shpërndani stomakun tuaj vdekjen e dhimbshme), pini alkool metil, pini ose merrni ndonjë glikozid kardiak. Shumë gjëra mund t’ju vrasin, si dhe t’ju bëjnë një invalid të pafuqishëm. Vdekja nga lloje të ndryshme kimikatesh ose ilaçesh është zakonisht e dhimbshme dhe e zgjatur.

Si të bëjmë vetëvrasje
Si të vrasësh veten
Si të vrisni veten shpejt dhe pa dhimbje plotësisht pa dhimbje
Si të vrisni veten pa vuajtur në një mënyrë të besueshme
Si të bëni vetëvrasje pa dhimbje në një mënyrë krejtësisht të padhimbshme dhe të besueshme
Metoda më e mirë e vetëvrasjes pa dhimbje dhe ankth
Metoda më e mirë për të vrarë shpejt veten në mënyrë që të mos vuani
Mënyrat më të mira për të vrarë veten
Mënyra më pa dhimbje dhe më e shpejtë për të vrarë veten
Mënyra më pa dhimbje dhe më e shpejtë për të kryer vetëvrasje
Si të vrisni veten në mënyrë që të mos ndihet si vetëvrasje
Si të helmosh veten të vdesësh
Si të vrasësh veten në mënyrë që askush të mos kuptojë se kjo është vetëvrasje
Si të vrisni veten në mënyrë që të afërmit të marrin para nga kompania e sigurimeve dhe të mos ketë shenja të vetëvrasjes
Tabletat e gjumit për vetëvrasje
Çfarë pilula gjumi mund të merrni për të vrarë veten
Helmet vetëvrasëse
Çfarë helmi për të pirë për të ngordhur shpejt dhe pa dhimbje
Mënyra më e sigurt për të kryer vetëvrasje